tiistai 2. lokakuuta 2018

Lampe Berger - arjen luksusta!

Sain kokeiluun Lampe Berger huonetuoksun. Kuvaus on kyllä turhan aliarvoiva. Kaunis pullo on niin paljon enemmän. Kun tuoksu ensimmäistä kertaa täytti keittiön, tiesin, että tässä on sitä jotakin. Sitä samaa mitä on siivouspäivän kukkakimpussa, ulkona kuivuneissa lakanoissa, takkatulessa ja aamukahvissa. Arjen luksusta!


Ei voi kuin ihailla miten ranskalaiset osaavat kietoa samaan pakettiin käytännöllisyyden, ajattomuuden ja tyylikkyyden. Tämä korumaisen kaunis esine on alunperin suunniteltu 1800-luvulla Ranskan sairaaloihin tuhoamaan bakteereita. Sieltä ne valtasivat hiljalleen myös kodit. Lampe Berger on jotain mitä jokainen ranskalainen tietää. Lähes jokaiselta löytyy yksi tai useampi näitä kotoaan. Miten kiehtova tarina täynnä erikoisia yksityiskohtia.


Lampe Berger tuhoaa huoneilmasta 68 prosenttia bakteereista. Pullon sisällä on puhdasta alkoholia, jota saa erilaisilla tuoksuilla ja tuoksuttomana. Itse sekoitin neutraalia liuosta tuoksuun. Seos on käytössä hieman miedompi tuoksultaan. Kun lankaa on poltettu 2 minuuttia, se sammutetaan. Päälle asetetaan koristeellinen korkki. Tuoksu on hyvin hienostunut ja niitä on aivan järkyttävän paljon erilaisia. Ihan kuten pullojakin. Itse ihastuin niihin kaikkein eniten krumeluureihin. Tuoksuista kiinnostivat esimerkiksi fresh linen. Lamppu ei vain peitä tuoksuja, se poistaa hajua. Tämä on mulle merkittävä ero moniin muihin tuotteisiin, että miksi juuri tämä.


Merkin nimi on Maison Berger. Tämä siksi, että heiltä löytyy nykyään muutakin kuin lamppuja. Erilaiset huonetuoksut ovat loistava keksintö esimerkiksi kylpyhuoneeseen. Maison Berger on kehittänyt useita erilaisia tuoksuja esimerkiksi lemmikkitalouksiin, keittiöön tai peittämään tupakan hajua. Itseäni kiinnostivat myös tuoksukynttilät. Tuoksuvalikoima on hyvä, tuoksu on riittävän voimakas muttei liian pistävä. Olen nuuskutellut näitä tuotteita Dekomissa. Heillä on myös nettikauppa, jossa valikoima on hyvä. Netti on pullollaan muitakin jälleenmyyjiä. 


Tuotteesta tuli meillä kertaheitolla kestosuosikki. Pullo itsessään on niin ihana, että sitä voi pitää esillä koko ajan. Minua ei yhtään haittaa se, että tiedän lampun polttavan bakteereita. Lapsiperheessä koulusta tuntuu kantautuvan jatkuvalla syötöllä jotakin. Tuotteen pitäisi olla täällä peräpohjolassa ihan vakivaruste jokaisessa lapsiperheessä. Ja onhan tämä nyt nätimpi kuin goretexit. 


Tuote on saatu testaukseen blogiyhteistyön merkeissä.

Ihanaa syksyistä viikkoa!


SHARE:

3 kommenttia

 1. Tätä olen katsellut useassa paikassa ja mieli tekisi. Tuo neutraali olisi mulle niin hyvä ja silti puhdas <3

  VastaaPoista
 2. Spännande! Låter som en härlig och väldoftande produkt...
  Höstkram från Titti

  VastaaPoista
 3. Myös meillä Haminassa www.sisustuslaventeli.fi myydään näitä. Ollaan oltu itse tosi tyytyväisiä.
  Haminalaiset tykkäsivät kovasti myös jutustasi, jonka kirjoitit Haminasta. Tervetuloa uudelleen, kun tie tuo itään.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig