keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Vihreää energiaa

Viikkoon on mahtunut niin paljon meininkiä työn puolesta, että alkaa jo hieman painaa hartioilla. Enkä nyt tarkoita mitään hauskaa pr-tapahtumissa juoksemista tai muuta inspiroivaa. Ihan vaan sitä sellaista tavallista, kun tekstiä pitää syntyä nopeammin kuin mieli tahtoisi tuottaa. Selkä huutaa hoosiannaa, koska olen tehnyt kuvituksia huonossa asennossa keittiön pöydän äärellä. Näissä tunnelmissa puutarha-alan sesongin tuntee nahoissaan. Saako aiheesta edes narista? Koska todellakin olen kiitollinen joka ainoasta työstä mitä näppäismistölle päätyy. 


Onko teillä jotain millä piristätte pitkäpiimäisiä päiviä? Koska sotken piirtäessä ja kuvatessa aina, pyrin saamaan aiheesta iloa myös itselleni. Hyllyn päällinen muuttui hetkessä kuvauksen jäljiltä vehreäksi maisemaksi, jota tuijottaa tapetin sijaan. Ihan hirveää luovuutta ja vaivaa tämä ei vaatinut, mutta teki juuri tänä aamuna minut tosi iloiseksi. Kun lähtee viikon kolmanteen päivään kuin urakkahommiin, on kaikki keinotekoinen ja aito piristys tervetullutta. Kyllä sujui kuvitushommat niin paljon iloisemmissa merkeissä. Joku siinä on, että kun järjestää ympäristön seesteiseksi, niin melu päässä rauhoittuu. Tiedän, että en ole ainoa, joka kokee asian näin.


Ja tarvitseeko edes mainita tuoksusta? Sillä keittiössä leijailee nyt vieno perunanarssisin tuoksu, joka siivittää ajatukset valon nopeudella keväiseen puutarhaan.

Ihanaa torstaita!
 
SHARE:

3 kommenttia

 1. Härliga och våriga bilder!
  Önskar dig en fortsatt fin vecka...
  Kram Titti

  VastaaPoista
 2. Minulle taasen työympäristö ei ole niin ratkaiseva, mutta tauot tekevät todella hyvää! Ihan pitkän istumisen jälkeen vähän liikkua ja käydä auringossa pienellä kävelylenkillä. Piristää vaikka kestäisikin vain muutaman minuutin. Samalla voi havannoida olisiko ja ensimmäisiä keväänmerkkejä havaittavissa. (Ostin jo ensimmäiset narsissit ja helmililjat kuistille, toivottavasti pärjäävät).

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva löytää blogiisi krissen blogilistan kautta. Jään seurailemaan sillä puutarha on lähellä sydäntä ja pianhan se aika taas koittaa.

  tv. katja -willalemmelle.blogspot.fi

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig