maanantai 9. joulukuuta 2019

Joulukaktukset - hitti vai huti?

Joulukaktukset ovat hiljalleen vallanneet sydämeni. Nämä rumankauniit viherkasvit olivat aiemmin silmissäni jotenkin pölyisiä, unohdettuja ja ankeita (kun eivät kukkineet). Mutta joku tenho näissäkin on. Olen oikeastaan vielä enemmän innostunut muista lehtikaktuksista, ja niitä on kertynyt ostoslistalle jo pari. Toistaiseksi kotoa löytyy marraskuunkaktuksia, joita niitäkin myydään marketeissa usein joulukaktuksen nimellä. Tein joulu- ja lehtikaktuksista artikkelin Versoilevan sivuille.


Kuuntele myös Puhetta puutarhasta -podcastin uusin jakso lehtikaktuksista. Aihe sai meidänkin päät pyörälle. Tämä kasvijoukkio on nimittäin melko haastava tiedonkeruun -ei niinkään hoidon -puolesta.Podcastistamme satelee ihanaa palautetta. Kiitos siitä jokaiselle!
Mukavaa viikkoa!
SHARE:

1 kommentti

  1. Säsongshälsning till alla mina vänner, jag är här för att dela ett litet vittnesbörd. Jag heter Ulla Lindström, jag är från Göteborg, är 40 år gammal. Jag gifte mig 31 år. Jag har bara ett barn och jag levde lyckligt. Efter ett år av mitt äktenskap blev min mans beteende så konstigt och jag förstår inte riktigt vad som hände, han packade ut från huset till en annan kvinna som jag älskar honom så mycket att jag aldrig drömmer om att förlora honom, jag försöker min möjligt bäst för att se till att min man kommer tillbaka till mig men helt till ingen nytta, jag gråter och gråter och söker hjälp, jag diskuterade det med hans familj men jag fick inget svar. Så min bästa vän Anna Johansson lovade att hjälpa mig . Hon berättade för mig om en man som heter Drosagiede, hon berättade för mig att han är en väldigt bra man och en riktig man som man kan lita på och det finns inget som rör kärleksproblem som han inte kan lösa och hon berättade för mig hur han har hjälpt ett oräkneligt antal människor i återställa deras förhållande. Jag var verkligen övertygad, jag kontaktade snabbt hans e-postadress, doctorosagiede75@gmail.com eller hans WhatsApp på 2349014523836 eller Viber på 2349014523836 Jag förklarar allt mitt problem till honom, han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att alla mina problem kommer att lösas omedelbart . Han berättade för mig vad jag skulle göra för att få min man tillbaka och det gjorde jag, han sade efter tre dagar att min man kommer tillbaka till mig och börjar tigga, och det händer verkligen som han sa, jag var mycket förvånande, det här är så fantastiskt. För Gud vara den härlighet som vårt förhållande är nu mycket snävt och vi lever båda lyckligt igen. Om du har liknande problem kan du kontekta honom nu och få problemet att lösa en gång för alla. Jag lever vittnesbörd om

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig