tiistai 16. elokuuta 2016

Elokuun aikaan

Täällä ollaan palattu arkeen, jota rytmittää lasten koulunkäynti ja lähes jokailtaiset harrastuksiin kuskaamiset. Oma rytmini poikkeaa valtavirrasta siinä, että työtahtini rauhoittuu loppuvuodeksi samaa tahtia lehtien kellastumisen kanssa. On ihana vaan olla kotona, touhuta myös omia juttuja ja ottaa vastaan lapset koulusta. 


Omat jutut tarkoittavat maalitelaan tarttumista, käsitöitä, kukkakimppujen keräämistä ja puutarhatöitä. Vihdoin niitä ihan omia. Onneksi istutusaikaa on pitkälle syksyyn eikä kastelunkaan kanssa tarvitse olla niin tarkkana. 


Siitä puheen ollen... Pihahommiin!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Lasten harrastuksiin kuskaamisessa onkin varmasti monessa perheessä kovasti järjestelemistä. Minun ikäisiltäni sellaiset ovat jo ohi aikaa sitten. Nyt hoidetaan lapsenlapsia silloin tällöin iltaisin, että vanhemmatkin pääsevät joskus omiin harrastuksiin.

  Puutarhatöissä olin itsekin tänään kun perustan uutta kukkapenkkiä. Nyt alkoi sataa ja tulin sisälle kahville.
  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ovat lapset sen ikäisiä, että harrastavat jo paljon. Se yhdistettynä siihen, että kaikki harrastukset ovat ajomatkan päässä tekee meistä vanhemmista kuskeja :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sadekaan ei niin haittaa, kunhan ei ihan vaakana tule :D

   Poista
 3. Meilläkin alkoivat koulut tänään täällä Joensuussa. Pieniä kulkijoita on runsaasti. Toivotaan, että autoilijat ottavat huomioon nämä pienet koululaiset. Mukavia pihahommia ja kauniita elokuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkoivat koulut jo viikko sitten. Onneksi pikkukylä on täynnä pieniä kulkijoita ja heidän autolla liikkuvia vanhempiaan. Aika hyvin ottavat lapset huomioon onneksi. Aina se tietysti hieman mietityttää.

   Poista
 4. Ihanat kimput! <3
  Nautinnollista kotona oloa ja pihahommia!

  VastaaPoista
 5. Varmasti kiva olla vaihteeksi omalla pihalla. Hyvää syksyn odotusta!

  VastaaPoista
 6. Kunpa vaan olisi poutaa, että pääsisi ulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sitä ole luvassa loppuviikosta? Ei siellä kovin pitkiä kuuroja ole. Himpun märkää vain :D

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig