lauantai 11. toukokuuta 2019

Vaaleanpunaista äitienpäivää


yhteistyössä: North Outdoor

Äitienpäiväviikonloppua aina leimannut aika perheen kanssa, mutta myös oma aika. Pyörähdin eilen Roihuvuoressa ihastelemassa hanamia eli tutummin japanilaisille tärkeää keväistä kukkajuhlaa. Jo pelkkä nimi on upea, ja se tarkoittaa 'kukkien katselua'. Ei voi kun arvostaa kansaa, joka määrittää kukkien katselun-juhlan yhdeksi vuoden tärkeimmistä. 


Roihuvuoressa kukkii noin 250 kirsikkapuuta. Meno oli sen mukainen. Puisto oli yhtä vaaleanpunaista pilveä ja joka puolella oli ihmisiä ihastelemassa ja kuvaamassa kukintaa. 


Vaikka kukinta ei ole järin pitkä, on mahtavaa, että Suomestakin löytyy paikkoja, jossa kirsikkapuiden määrään on satsattu. Kukinta on upean näköinen. Myös tuoksu latvusten alla oli ihana.


Pukeuduin teeman mukaisesti vaaleanpunaisiin. North Outdoorin Kiiruna-villapaita ja Naava-shaali ovat olleet kevään luottovaatteita. Tykkään villapaidoista myös keväällä ja kesällä. Merinovillapaita on sopivan hengittävä ja kevyt. Vilpoisilla kevätkeleillä paita tuntuu lämpimältä. 


Molemmat tuotteet ovat 100% merinovillaa ja valmistettu Suomessa. Merinovillatuotteiksi suomalaiset North Outdoorin vaatteet ovat suhteellisen huokeita. Sain ilokseni jakaa alekoodin  teille.  15% alennuksen voi lunastaa koodilla 100outdoor. Nettikauppaan pääset tästä linkistä. Koodi on voimassa 24.5. saakka. Toivotan erittäin ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, bonusäideille ja tuleville äideille!

Hyvää äitienpäivää myös omalle maailman parhaalle äidilleni!


SHARE:

2 kommenttia

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig