keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kutkuttava kevät ja puutarha

Kevät on ihanaa aikaa puutarhassa. Kaikki on vielä edessä. Rakastan kiertää puutarhamyymälöitä vuoden ympäri, mutta keväällä niissä on erityistä taikaa. Ostan eniten kesäkukkia, mutta mukaan tarttuu myös lähes poikkeuksetta ruukkuja. Kerään tietyn näköisiä istutusastioita ja sopivan tullessa vastaan en juuri mieti vaan ostan. Makuni ei juuri muutu ja tiedän käyttäväni ruukkuja vuosikausia. Kierrän useita paikkoja, kun metsästän sopivan hintaisia täytekukkia parvekkeelle. Niitä uppoaa tolkuton määrä parvekelaatioihin. Samalla näen muunkin tarjonnan. 


Pyrin ostamaan monivuotisia kasveja hyvin harkiten. Olen kantapään kautta oppinut sen, että pensaat ja puut jäävät turhan usein odottamaan hetkeä jolloin ehdin tehdä niille pohjat valmiiksi. Kun työ on kesäpainotteista, on pakko ottaa myös järki mukaan. Vappuna oli aikaa myös pihahommille. Usealle pensaalle valmistui istutuspaikka. Ei tarvitse kuin kaivaa paikka pehmeään, tuoreeseen multaan. Tämä jos mikä on unelmatilanne, kun suuntaan puutarhamyymälään. Ei huolta, ei stressiä. Nopeaan istutukseen kyllä löytyy aina aika. 


Pidän erityisesti yksittäisistä pikkumyymälöistä. Mustila Puutarha on pitkään ollut suosikkini. Tänä kesänä aion vierailla myös parissa minulle uudessa paikassa. Kuuntele Versoilevan uusin podcast, jossa kerromme Johannan kanssa tärppejä ostoskierrokselle. Liikkeet on listattu linkkeineen myös Versoilevan artikkeliin. Ihanaa toukokuuta ystävät!

SHARE:

1 kommentti

 1. I enjoyed reading your blog its quite interesting! Seeking for dispensaries worry no more!
  Wonderful Blog! satta king
  Thank for sharing but may also work in your like commercially.
  Ask your dealer for a aggressive offer for a provided service that includes web site style, growth and hosting.Sattaking
  sattaKing

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig