perjantai 11. syyskuuta 2015

HABITARE

Habitare 2015 on nyt kierretty. Messuilla kivointa oli tuttujen tapaaminen ja uutuuksien bongaaminen. Blogimaailma on vuosien saatossa tullut niin tutuksi, että lähes joka tapahtumassa törmää tuttuihin naamoihin, mikä on aina kivaa.

Ihastuin eniten minulle entuudestaan tuntemattoman VAJAn tuotteisiin.  Herkät kuvioinnit, maskuulinen muotoilu ja superherttainen suunnittelija olivat messujen parasta antia.
 VAJAn Sirkus astiasto ja uutuus joulukoristeet

Destinyn tyynyt ja Ceramicon raastimet
 
Minna Siltala-Nyman ja Piia Ouri olivat tehneet oivaltavan sammalräsymaton messuille.

Marimekon kasviseinä ja suunittelja Aino Michelsenin tuoli ja lamppu

Olin ilahtunut viherkasvien määrästä, joka on selvästi nouseva trendi. Veikkaan, että messujen kuvatuin tuote oli tänä vuonna tuo Michelsenin tuoli. 

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kivoja juttuja oot bongannut.
  Etenkin ilahduttaa tuo viherkasvien nouseva trendi. Itsekin oon taas enemmän innostunut huonekasveista. Hankin just eilen kultaimarteen (Phlebodium aureum ´Blue Star`). Ihastuin siihen niin, etten voinut jättää sitä kukkakauppaan. Ja kyllä ne huonekasvit vähän lievittää puutarhan kaipuutakin talvisaikaan ja tutkitusti ovat terveyttä edistävä asia sekä kotona että työpaikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään on kaikkea erikoista kivaa tarjolla, niin senkin takia ne on kivoja. Lisäksi tykkään kumma kyllä niiden kukattomuudesta. Kaikki sisällä kasvatettavat mehikasvit ovat mun heikkous. On niitä muitakin ihania vaikka kuinka. Plantagen on nyt lanseerannut uuden laajan sisäkasvivalikoiman, jonka haluaisin käydä katsastamassa.

   Poista
 2. Kiva päästä kurkkaamaan hieman habitarea edes blogeissa. Olen aika hullaantunut noihin hehkulampun näköisiin lamppuihin :)

  VastaaPoista
 3. Hauska päivä oli varmasti. Omaakin silmää miellytti nuo VAJAn jutut. Olit löytänyt myös nuo ihanat keraamiset raastimet. Ne on tosi kätevät! :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig