tiistai 8. syyskuuta 2015

MINÄKIN ONNISTUIN

Olen aina ihaillut blogeja, joissa on upeita makrolinssillä otettuja lähiksiä perhosista ja muusta faunasta. Omat kuvat muistuttavat aina enemmän ja vähemmän "Löydätkö kuvasta perhosen"-otoksia.

Mutta nyt on kuulkaas toisin! Katsokaa näitä. En voi itsekään uskoa todeksi.


Kyseessä ei ole uusi kamera vaan jotakin niinkin mystistä kuin vierailu ystäväni Kanelia ja kardemummaa-blogin Marian luokse. Siellä oli minttukasvusto väärällään perhosia. Valehtelematta kymmeniä samaan aikaan. Rymistelin kuin hirvi mintuissa ja katsokaa näitä penteleitä... Ne poseerasivat. 
 

 Myös kimalaiset halusivat poseerata. Ne luulivat minua Mariaksi.

Näitä kuvia on nyt ruututolkulla. Joten laitan vielä ainakin kaksi. Kyseessä ei ole sama perhonen, vaikka ne näyttävät kovin samalle.Aivan käsittämätöntä. 
SHARE:

17 kommenttia

 1. Tosi upeita kuvia!
  Meilläkin tuntuu olevan usein kamerassa tai kuvaajassa vika. Mutta ei myöskään meidän perhoset eivätkä mehiläiset meinaa pysyä millään paikallaan. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No todella. Mutta mä onnistun vain kun ne poseeraavat :D

   Poista

 3. No on upeita kuvia! Meilä on noita pörriäisiä _paljon_ Mirrinmintuissa mutta aina kun satun sinne, on kasvit jo varjossa ja kuvista tule kovin tummia. Perhosia näin pihalla tänä kesänä ensimmäistä kertaa muutamia, toivottavasti ensi kesänä niitä tulisi jo enemmän. En ne kyllä paikallaan pysy mutta tietyllä ennakoinnilla voi silti saada ihan ok kuvia, mulla on muutama juuri odottamassa julkasua mutta ei ne kyllä näin hyviä ole. Tuo tunne kun vihdoin saa just sellaisia kuvia kun haluaa, on kyllä mahtava -eläydyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen toivonut piha- ja luontokuvaajana tällaisia jo piiiitkään. Mahtavaa todella!

   Poista
 4. Hienot kuvat! Meilläpäin ei perhosia ole näkynyt, ainoastaan yhden olen bongannut.

  VastaaPoista
 5. Ooh, ihana neitoperhonen! Meillä on piha täynnä amiraaleja ja kaaliperhosia. Ja kaaliperhosen toukkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi. Perhosen toukat tosiaan tietää perhosia, mutta tietää ne toukkiakin. Mulla ei -kopkop-ole täällä yleensä paljon muuta kuin nokkosperhosen toukkia.

   Poista
 6. Kyllä vain ovat upeita! Onneksi olkoon. Siitä se lähtee! Onnistuminen on kyllä ihana tunne ja mukava, että mekin saamme ihastella kättesi jälkeä. Tämä onkin muuten lähimmäs, kun olen kyseisiä perhosia tänä kesänä päässyt. Niitä ei nyt pihallamme oikein näkynyt, vaikka yleensä lepattelavat ympäriinsä. Ihanaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania perhoskuvia!
  Joskus ne poseeraavat, joskus eivät pysy millään paikoillaan sekuntia kauempaa:)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut. Niin upeat kuvat sait! Tuollainen perhosotos on minunkin toteutumaton unelmani. Pari vuotta sitten onnistuin melkein, mutta ei ihan tuota tasoa :).

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuvia!!! Mitähän Maria sanoisi, jos kaikki ryntäisimme hänen puutarhaansa perhosia kuvaamaan? Kai sinä varoitit häntä, että tällaista on odotettavissa.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig