keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Loving lately

Parketinmaalausremontti on edennyt meidän makuuhuoneeseen. Tavarat siirtyvät remontin alta ja sitten takaisin. En muista milloin viimeksi olen rymsteerannut ja pakannut näin paljon. Makkari muutti väliaikaisesti yhteen jo remontoituun huoneeseen. Ja ai etta minä viihdyn täällä!


Sängyn sijaan toimme vain patjat, jotka ovat sellaisenaankin melko korkeat. Hyllykkö ja lipasto riittävät tänne vallan mainiosti. Niissä pysyvät järjestyksessä arkiset käyttötavarat. Olen huomannut valuvani tähän suuntaan joka päivä läppäri kainalossa. Vaalea ja seesteinen huone saa ajatukset selkiintymään hetkessä.


Tykkään vanhoista ja tummista kalusteista vaalkoisella pohjalla. En ole ikinä ollut koko valkoisen kodin ystävä. Kaipaan ripauksen rouheutta ja väriä. Ja tarvitseeko edes mainita erikseen kynttilöitä ja kukkia?


Pidän virkatusta ja nelotuista tekstiileistä. Pehmeä ja painava puuvillainen viltti on parasta mitä tiedän. Sininen on juuri nyt hyvä idea. Tyynynpäälliset ja viltti ovat Boomerang Home mallistosta.


Työn alla on nyt paljon kirjoitettavaa, mikä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Saan köllötellä samalla kun valmista syntyy. Olen loputtoman kiitollinen jännittävistä projekteista joihin olen päässyt mukaan. Onneksi aikaa on myös blogille. 


Leppoisaa keskiviikkoa! Miten se aika taas lentää kuin siivillä?

SHARE:

10 kommenttia

 1. Virkatut ja neulotut tekstiilit ovat myös minun mieleeni. Teillä on kyllä ihana tunnelma kodissa. Tykkään noista tummista ja rouheista huonekaluista. Tuo vaaleanpunainen ripaus tekee siitä vielä niin täydellisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on useita saman merkin vilttejä ja ne ovat kivoja kesät talvet, kun eivät ole villaisia tai liian talvisia. Ja kiitos!

   Poista
 2. Ihanan näköistä, en yhtään ihmettele, että viihdyt tuolla, minäkin viihtyisin! Niin kaunista!

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunnelma on teillä kotona. On tärkeää, että kodista tehdään viihtyisä.

  VastaaPoista
 4. En yhtään ihmettele, että viihdyt. Upea tunnelma siellä

  VastaaPoista
 5. Lovely pictures from a LOVELY home...
  Have a nice weekend!
  Titti

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä! Millä maalasitte parketin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tästä postannut omaan blogiini ohjeet. Löydät ne täältä.
   http://100outdoor.blogspot.fi/2016/10/parketin-maalaus-valkoiseksi-nain-sen.html

   Poista
  2. Kiitos, täytyypä tutustua.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig