maanantai 30. tammikuuta 2017

Vihreää + siemenarvonnan voittaja

Vuoden väri on heleänvihreä (Pantone 15-0343) ja voiko se tietää muuta kuin hyvää tälle vuodelle? Vaikka rakastan puutarhaa olen aina kammonnut vihreää sisustuksessa. Ihanien botaniikka-aiheisten tapettien ja herkullisten syvänvihreiden maalipintojen esiinmarssi on hiljalleen murentanut puolustuskantani. Erityisesti eukalyptuksen harmaanvihreä sekä oliviinvihreä tuntuu nyt tosi hyvältä ajatukselta. Miten ihmeessä tässä näin kävi?


"Kiintyy sitä kiveenkin, jos vieressä tarpeeksi kauan seisoo", sanoi kälyni kerran. Ja jotenkin näin tässä on tainnut minullekin käydä. Heleänvihreä uppoaa kyllä keneen tahansa puutarhan ystvävää. Ja se ikävä kaikkeen tuoreeseen ja raikkaaseen on juuri tähän aikaan vuodesta kovimmillaan. Koska ihan just se on täällä!


Nelson Gardenin siemenarvonnan voitti tällä kertaa Nenna (Jenna P). Laitatko minulle yhteystietosi niin laitan postia tulemaan! 

Reipasta viikonalkua!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Onnea voittajalle ihanan siemenpaketin arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. Loistava sanonta toi "Kiintyy sitä kiveenkin...." :D. Täytyykin ottaa käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tämä on verbaalisesti taitavan kälyni oma sanonta :D Mustakin se oli hauska :D

   Poista
 3. Onnea voittajalle! Ihana tuo sanonta, enpä ole ennen kuullut :)

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle!
  Minustakin kälysi sanonta on kerrassaan mainio. Ajattelin laittaa sen "korvan taakse" muistiin.

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle. En minäkään ole vihereän suosija sisustuksessa, mutta tuo Pantomen väri on kyllä kiva.

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle!
  Meillä puutarhahörhöillä taitaa kulkea ajatukset ihan samaa rataa. Taidettiin postata tästä vihreästä juuri samaan aikaan. <3
  Vihreän kaipuu on niin valtava, että tuo vuoden väri on ihan osunut kyllä ihan nappiin.
  Minä en niin välitä vihreästä vaatteissa, enkä suurina juttuina. Mutta keväällä sitä on aina pakko saada pieni ripaus kotiin ja kasveissa ei tietysti riitä mikään pieni ripaus. :D
  Aivan ihanat kevään vihreät kuvat, jotka tuovat ihanan lupauksen keväästä. Ja tuo kälysi sanonta on loistava! Niin se on, ruokiinkin tykästyy usein vasta usean syöntikerran jälkeen. Ja varmasti värimieltymykset ja muoti perustuu juuri tuohon. Kun näkee jotain juttuja tarpeeksi paljon, niistä alkaa tykkäämään.
  Aurinkoista ja mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
 7. Joo ihan samoilla linjoilla... Mä en myöskään ole sisällä ollut mikään vihreän ystävä, paitsi tietty kasveissa. Alkoi varmaan viime syksynä kun ostin hemtexilta yhden lehtikuvioisen tyynyn. Pikkuhiljaa on ruvennut kelkka kääntymään:)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig