torstai 30. maaliskuuta 2017

Kellarikerroksen kotikuntosali

Ulkona tupruttaa lunta iloisesti ja keväästä ei ole tietoakaan. Lumitöiden sijaan mieli tekisi ihan toisenlaisiin pihahommiin. Kotipuutarhurin hyvä kunto tulee kuin itsestään pihamaalla lapionvarressa ja multasäkkejä kantaessa. Talvella minua kutsuu ulos yleensä vain koiralenkit ja lumityöt. Lopusta pitää huolen kotikuntosali. Toki sinne pitää muistaa myös mennä riittävän usein. Onneksi matkaa ei ole kuin rappusten verran. 


Käy katsomassa kuvat ja lukemassa vinkkini Etuoven Parempaan asumiseen-blogista, jos haaveilet omasta kotikuntosalista. Niin ihana kuin oma punttis onkin, toivon että treeni vaihtuu pian taas lapiohommiin.

Reipasta viikonloppua!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Olisi kyllä ihana! Juoksumatosta olen usein haaveillut, liukkailla keleillä olisi kiva juosta kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksumatto on kyllä kiva (mä tosi vaan kävelen). Se kyllä vie varmaan enemmän tilaa kuin mikään. Mutta musta kotipunttis on hyvä satsaus. Ei ole jäänyt käyttämättä :)

   Poista
 2. Onpa sinulla mahtava punttisali ihan omasta takaa! Tuonne tulee kyllä mentyäkin, kun ei matkoihin tarvitse tuhrata aikaa ja bensaa.
  Sussin mainitsemaa juoksumattoa minäkin olen miettinyt. Painaakohan ne kovin paljon? Veisi vähemmän tilaa, jos voisi tarvittaessa kääntää kyljelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On ne taatusti tosi painavia. Niin on tuo stepperikin ja se on pienempi. En uskaltaisi kyljellään säilyttää. Tuolla on sisällä herkkiä osia. Me käännetään toi kyljelleen vaan, jos ollaan öljytty. Ja sekin pitään tehdä tosi varovasti.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig