lauantai 25. maaliskuuta 2017

Onni on vapaa viikonloppu

Viikonloppuja osaa arvostaa, kun niistä on hetkeksi luopunut. Moni uusi ja pidempäänkin tahkonnut yrittäjä tunnistaa ajan lipsumisen käsistä. Ja sen miten vuorokaudesta tuntuu loppuvan tunnit. Parissa vuodessa tuntuu löytyneen rytmi, jossa viikonloput uskaltaa pitää vapaana tai korvata parilla vapaapäivällä viikolla. On ihanaa suunnitella ihan omia ja perheen juttuja. On mitä odottaa!


Kello ei ole vielä kymmentäkään ja olen jo ehtinyt kuvailla, syödä rauhallisen aamiaisen ja blogata. Koti on jo siisti ja kohta voi suunnata lenkille. Kaikille perheenjäsenille on tiedossa jotain kivaa. Myös Nessa the Rescuedogille, joka tapaa siskonsa tänään ensimmäistä kertaa sitten Viipurin päivien. Voi miten se ensimmäiset päivät kävi itkemässä peilikuvalleen. On jännittävää tunnistavatko lähes viisikuisena erotetut siskokset toisensa. 


Kasvihuonehaaveen tieltä kaatuneet täysikokoiset riippakoivut tietävät risusavottaa molemmille päiville. On käsittämätöntä paljonko kuudesta koivusta tulee puuta, risua ja roskaa. Mutta se on vapaa-aikaa ja yhteistä laatuaikaa puolison kanssa. En ole tosin ole ihan varma miten laatuajaksi puoliso sen laskee. Heh! Jos vielä ehdin kipaista kirpparille ja leipoa, voin kutsua viikonloppua täydelliseksi.


Mitä teillä on suunnitelmissa?
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihana jos sais kuvia ja raporttia Nessan ja siskon tapaamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaaminen meni tosi kivasti ja siskokset leikkivät onnessaan melkein kolme tuntua metsässä :)

   Poista
 2. Milloinkas teille tulee kasvari? Siinä onkin projektia kerrakseen. Nessalle rapsutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kesäksi haaveilen. Hieman kyllä hirvittää aina tämä rakentamisen määrä. Alkukesään on minusta helpoin ottaa kesän isoin projetki.

   Poista
 3. Opiskelussa on samoja piirteitä kuin yrittäjyydessä, on tosi vaikeaa erottaa vapaata työstä. Minulla on ollut viikkoja, jolloin joka päivä on tullut vain luettua tenttiin aamusta iltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se oli jopa hankalampaa, kun ei se ollut työtä. Mä tein järkyttäviä tuntimääriä kouluhommia kotona, kun kävin kahta luokkaa samaan aikaan. Mutta kyllä sitä valmistuikin nopsaan tahtiin :D Tsemppiä Sussi. Sulla on valtavan mielenkiintoinen ala työn alla :)

   Poista
 4. Vapaat viikonloput ovat kyllä ihania, voi tehdä tai olla tekemättä;)
  Tänään saatiin tapetoitua makuuhuoneen seinä, huomenna listat paikoilleen ja sitten on vslmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä väsähdin lähes kolmen tunnin lenkistä ja nukuin superpitkät päikkärit. Miten mahtavaa sekin. Ihan parasta!

   Sama meininki makkarin suhteen täälläkin :) Mulla on makkariinkin uusi tapetti katsottuna. Ei auta kun on niin hullaantunut kukista :D

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig