perjantai 10. maaliskuuta 2017

Tervetuloa perennakouluun

Ehdin jo aiemmin hehkuttaa yhteistyökuviota Järvenpään Kukkatalon kanssa. Pääsen jakamaan innostukseni ja tietotaitoni kaikkien halukkaiden kanssa huhtikuussa päivän mittaisella kurssilla. Kasvisuunnittelu on aina ollut intohimoni. Erityisesti perennat jaksavat sykähdyttää vuodesta toiseen. Joten tässä tulee!


Järvenpään Kukkatalo on nähtävyys jo itsessään. Heillä on hienot koulutustilat sekä upea myymälä joka laajenee myös ulkotiloihin kevään korvilla. Käymme kurssilla läpi monipuolisesti perennaistutuksia kasvuolosuhteiden, kasvupaikan ja tyylin vinkkeleistä. Opit miten piirtää kasvisuunnitelmia ja laskea taimimääriä. Jokainen lähtee mukanaan itse piirretty perennasuunnitelma. Taimia voi myös tilata tai ostaa kurssipäivänä 15% alennuksella. 


Miltä kuulostaisi oma paraatipenkki, perhosmagneetti ja niittymäisen keveä lehtoistutus omenapuiden katveeseen? Olisi ihanaa nähdä kurssilaisten joukossa myös teitä lukijoita! Minusta on aina ilahduttavaa tutustua ihmisiin myös siellä ruudun toisella puolella. Kurssin tarkemmat tiedot löytyvät tästä linkistä. 


Leppoisaa lauantaita!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Mielenkiintoisen kuuloinen kurssi! Hauskaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mahtavalta! Harmi että välimatka on liian pitkä. Olisi ollut upeaa saada lisää oppia ja vinkkejä ammattilaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välimatka harmittaa aina itseäkin vastaavissa, kun jotain mukavaa tapahtuu toisella puolella Suomea.

   Poista
 3. Voi vitsi, kun on tuota välimatkaa!
  Meidän pienelle etupihalle haluaisin tehdä jonkun perennapenkin, niin tästä kurssista olisi hyötyä. Opit ja vinkit olisi kyllä tarpeen ;)
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä olisi ihana pitää jatkossakin :) Muutamilla perustaidoilla penkkejä on helppo suunnitella itsekseenkin jatkossa. Ihanaa sunnuntain jatkoa :)

   Poista
 4. Upea kurssi tulossa! Vahinko ettei kiireiltään ehdi osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Uskon, että näitä tulee muulloinkin. Tule toisen kerran :)

   Poista
 5. Toi välimatka.. Sun pitäis tulla joskus tänne Pohjooseen pitään kurssia, niin tulisin vaikka ei olisi aikaa. :) <3

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig