perjantai 7. huhtikuuta 2017

Varaslähtö

En vain voinut vastustaa hyvinvoivia ja tuoreita yrtin taimia puutarhamyymälässä. Iso kulhollinen vihreyttä, tuoreutta ja puhdasta keittiöpuutarharin onnea. Tätä odotan kesältäkin eniten. Omaa satoa keittiöpuutarhassa ja parvekkeella. Kun kaikki tuore on käden ulottuvilla ja itse kasvatettua.


Yrtit ovat viihtyneet hyvin jo viikon valoisassa keittiössä. Vaikka onni ei kestäisikään kesään asti niin ei haittaa. Varaslähtö oli silti paikallaan. Koska eihän tätä oikeasti voita mikään.


Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi miten ihana varaslähtö. :) Meillä paistaa vain ilta-aurinko keittiöön, eikä keittiö muutenkaan ole kovin valoisa (se on niiin pieni). Ei siellä yrtit kauaa kestä. Sehän vain tietää että pitää syödä äkkiä pois ostohetkestä, mutta sehän ei haittaa.

  Ihanaa viikonloppua sinne teille! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan vihreää. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Mahtava yrttiruukku.Tekisipä mieleni apinoida ja väsätä samanlainen. Kosteus pysyisi tuossa paremmin, kun yksinäinen basilika nuupahtaa aina päivän aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrtit viihtyvät selvästi paremmin yhdessä. Myös suihkuttelu auttaa. Apinoi perässä vaan. Siksihän näitä blogeja pidetään :)

   Poista
 4. Oi oi, muhkea vadillinen vihreää. Ihan vastustamaton varaslähtö, hyvällä onnella joku taimi saattaa selvitä jopa pihalla asti. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig