sunnuntai 23. elokuuta 2020

Elotunnelmia

Kesästä luopuminen ottaa tänä vuonna poikkeuksellisen koville. Nopeatempoinen työ nopeuttaa myös kesän kulkua, vaikka meno lystiä onkin. Kummallinen 2020 laittaa loppukesän kiemuroille, ja syksy ei oikein houkuta monestakaan syystä. En liene ainoa, jonka perheessä jonkun kurkkua alkoi karhentaa tai lapsella nokka vuotaa, kun elokuun ensimmäiset päivät saapuivat. Huumori on koetuksella, kun toista tuntia kuuntelee hissimusiikkia puhelimen jonotuslistalla. 

elotunnelmia-100outdoor

Olen siitä huoliamatta iloinen, että testeihin pääsee tällä hetkellä. En missään vaiheessa epäillyt koronaa, mutta silti on mukava olla asiasta varma. On helpottavaa mennä töihin rennolla mielellä ja päästää lapsi yhteiskyytiin. Vaikka ohjeistukset, suositukset ja käytänteet ovat niin sekavia tällä hetkellä, niin toivoisin, että ihmiset testauttaisivat itseään mieluummin liian herkästi kuin myöhään. Samassa veneessähän tässä ollaan. 

kasvit-piirrokset-100outdoor

Tuloksia odotellessa huomasin tekeväni sitä samaa mitä muulloinkin. Kökin kotona. Onneksi tämä on minulle niin luontaista, että eristystä ei huomaa. Puolikuntoisena en oikein jaksanut tehdä mitään. Viikonloppu kului rattoisasti äänikirjojen, kukkakimppujen ja piirtämisen parissa. Sellaista mukavaa sohvatekemistä. Piirroksia on voinut seurailla Instagramin stoorien puolella. 

elotunnelmia-100outdoor

Ei huono tuo oman pihan leikkovalikoimakaan tällä hetkellä. Erityisen kivat kimput ilahduttavat kumman paljon, kun elämä rajoittuu 4 seinän sisään.  On ihanaa, että pienet asiat jaksavat ilahduttaa. Se juuri tekee arjesta maistuvan - oli korona tai ei. 

elotunnelmia-100outdoor

Ihanaa viikonalkua kaikille!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Puolikuntoista porukkaa ja koronatestitulosten odottelua täälläkin. Hyvää viikon alkua!:)

  VastaaPoista
 2. Hyvä että sait varmuuden koronattomuuteen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos olet sitonut kauniita kimppuja.
  Minulla on jo useampana syyskesänä vaivanut nenän niiskutus ja nyt tänä aikana se on harmillinen ilmiö. Vanhetessa jos vähänkin jalat saavat kylmää tai kastuvat alkaa nenän niiskutus. Kostea nurmikko on pahin ja aina ei ”jaksa” laittaa saappaita jalkaansa kun piipahtaa varsinkin aamuisin ulos.
  Korona-aikana ei se passaa, että nokka niiskuttaa. Harmittavasti jouduin hammaslääkärin perumaan, nyt on pidettävä jalat lämpiminä ja kuivina.
  Se on hyvä, että pääsee testeihin vaikkakin ehkä odotus on harmillista. Tässä aikaisemmin kevättalvella yritin päästä testiin ja oireiden perusteella se minulta evättiin: monilla kuulema on ollut samantyyppisiä oireita ja koronaa ei ollut, tuskin siis minullakaan. Ei se tieto minua ihan vakuuttanut ja epävarmuus jäi joksikin aikaa mieleeni pyörimään.
  Syksy on monella tavalla loistokasta aikaa ja korona ei puutarhassa onneksi tee tuhoja, nautitaan kukkaloistosta ja sadon kypsymisestä. 🤗


  VastaaPoista
 4. Kyllä! Elokuu ja päivähoidon aloitus, lapsilla takuuvarma flunssa, joka tietysti tarttuu itseenkin. Tässä pari viikkoa sitten meidän perheessä flunssailtiin ja otin itsekin yhteyttä terveyskeskukseen, jos vaikka ottaisivat koronatestiin. Oli perjantai eivätkä enää ottaneet uusia testattavia ja viikonloppuisin ei ainakaan täällä testejä tehdä. Tuli käsky soittaa maanantaina, jos on vielä oireita ja ohihan se tauti onneksi viikonlopun aikana meni. Tällä paikkakunnalla ei ilmeisesti ole vielä ollut yhtään koronatapausta eikä kovin paljoa naapuripaikkakunnissakaan. Normaalia syysflunssaa sen sijaan on sitäkin enemmän, mikä kuormittaa myös koronatestauskapasiteettia. Onneksi voi tehdä etänä töitä, jos on muuten virkeä olo, vaikka nokka pikkuisen vuotaisikin. Veikkaan, että niitä etäpäiviä tulee itse kullekin aika paljon ennen kuin koronaepidemia on ohitettu. Pikaista paranemista ja aurinkoisia syyspäiviä sinne!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig