lauantai 8. elokuuta 2020

Mustikkapiirakkapäivä

Heipparallaa helteinen viikonloppu ja ihanat lukijani! Toivottavasti sää ja viikonloppu ovat hellineet yhtäläisesti kaikkia. Täällä ainakin ollaan ihan lomatunnelmissa. Pyöräytin jopa mustikkapiirakan ihan itseni iloksi, koska olen käynyt niin ahkerasti mustikassa. Yllättäen tästä piirakasta tuli kertaheitolla perheen suosikki. Jopa mustikkaa vieroksuvat lapset kehuivat herkuksi. Ohje on Versoilevan Marian käsialaa ja löytyy täältä. Versoilen sivuilta löytyy myös uusi ohje herkulliseen mustikkaiseen pikapullaan.

Olen somen kautta rekisteröinyt, että on ole todellakaan ollut ainoa rohmu metsällä tänä vuonna. Ihmiset ovat keränneet ihan älyttömiä määriä, enkä ihmettele - aika täydellinen mustikkavuosi. Itse en satoihin litroihin päässyt, mutta yli 50 litraa olen minäkin kerännyt. Pakkanen on jo täysi, mutta syöntimarjoja haen jääkaappiin niin pitkään kuin kautta vain riittää. Suurin osa marjoista syödään puuron, jogurtin tai smoothien seassa. Mutta kyllä siitä ainakin yksi piirakka pitää aina saada aikaiseksi. 

mustikkapiirakka-versoileva-100outdoorkattaus-100outdoormustikkapiirakka-versoileva-100outdoormustikkapiirakkapäivä-100oudoor


Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

SHARE:

1 kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig