torstai 27. toukokuuta 2021

Hanami - kirsikan kukinnan juhlaa

ihanat-kirsikat-100outdoor
Kirsikkapuut ovat kukkineet tänä keväänä upeasti railakkaista vesisateista huolimatta. Meillä on ollut erilaisia kirsikoita kasvamassa nyt neljä vuotta, ja vihdoin puilla alkaa olla kokoa. Kauneimmat kirsikat ovat pihan laidassa, kasvihuoneen lähellä. Kolmen suklaakirsikan lisäksi kasvarin vieressä kasvaa pilvikirsikka, joka oli todella nopeakasvuinen. Alan ymmärtää miksi hanami on japanissa niin iso juhla. 

kirsikan-kukinta-100outdoor
Olen aina pitänyt kirsikoita jotenkin omenapuita vähäisempinä, mutta nyt kun puilla alkaa olla kokoa, ovat kukinta upea! Kukkivien puiden ystävänä pidän siitä, että kirsikat kukkivat hieman ennen omenapuita - näin kukintajakso on huomattavasti pidempi. 

pilvikirsikka-100outdoor

Mietin aikoinaan voinko uhrata kaiken puille varatun tilan kukkiville puille. Nyt ei kaduta pätkääkään. Loppukesästä saadaan vielä tummien, herkullisten suklaakirsikoiden sato. Mikä sen parempaa!

pilvikirsikka-100outdoor

 Tästä se kesä alkaa kunnolla! Nyt nautitaan ❤️

SHARE:

3 kommenttia

  1. Ihanaa! Minäkin ostin viime vuonna suklaakirsikantaimen ja nyt se jo kukkii hurjasti. Naapurin puolelta on myös levinnyt joku muu kirsikka, enkä pane pahakseni. 😊

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig