lauantai 11. heinäkuuta 2015

KESÄN PAKOLLINEN...

...Pionipostaus. 

Piha kokee aina hetkellisen ilmeenkohotuksen pionien kukinnan aikaan. Silloin on pakko kantata kukkapenkit ja nyppiä rikat. Ajellut nurmikäytävät viimeistelet komeuden. Ihan vain pionien takia. Meneekö jo hieman yli? En vain voi itselleni mitään. Hih!

Löysitkö perhosen?
SHARE:

13 kommenttia

 1. Oih, pionit ovat kyllä kerrassaan kauniita kukkijoita! Ihana tuo viimeinen kuva :)

  VastaaPoista
 2. Niin ihania kukkia, ettei oo vertaa päällä maan <3

  VastaaPoista
 3. On totta, että heinäkuun alkupuolella alkaa puutarhoissa uusi aika: pionit, jasmikkeet, köynnöshortensia, harjaneilikat, päivänkakkarat, ... Omenankukkien ja syreenien aika on ohi ja pienen huoahduksen jälkeen nuuhkitaan ja huokaillaan taas täysillä. Ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
 4. Pioneissa on kyllä sellaista keskikesän tuntua. Keli vain ei tunnu siltä. Onneksi kukat tietävät sen siitä huolimatta :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat pionit ♥︎
  Minulla on varhain alkukesästä kukkiva kiinanpioni, sellainen vuokonmallinen kukinto, joka kukki 2 päivää ja se on sitten siinä. Toinen pioni on juuri nyt kukassa ja olen sitä ihaillut ja poiminut kukkia myös poikkeuksellisesti maljakkoon säiden vuoksi. Haluaisin ehdottomasti tuollaisen valkoisen kerrotun lajin pihalle.

  VastaaPoista
 6. Pionien kukinta tuntuu aina ihan juhlalta. Minulla kukii tänä vuonna ensimmäistä kertaa valkoinen kerrottu työkaverilta saatu ihanuus.

  VastaaPoista
 7. Kyllä ovat kauniita. Minullakin kukkii muutama pioni ja loput ovat nupuillaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Mitäpä sitä ei tekisi pionien vuoksi;)

  VastaaPoista
 9. Ihanat pionit! Pakkohan tuollaisen kuninkaalisen kauneuden edessä vähän siistiä paikkoja. :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig