sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

WORCATION

 Kun työ on hyvin kesäpainotteinen ja lomailulle ei ole aikaa, on lähinnä parasta oleva ratkaisu worcation. Rentoa mökkeilyä, töitä iltapäivään asti ja vielä ehtii hyvin veneilemään, pelaamaan perheen kanssa ja kuvaamaan luonnonkasveja.


 Sain hauskan haasteen Kesätuulialta Mutamäki mustikoilla–blogista. Olen tätä haastetta ilolla muista blogeista seurannut. Saan mainita kolme suosikki puutarhablogiani ja esitellä ne. 
Sanomattakin selvää, että seuraamieni blogien määrä on helposti kerrottavissa kymmennellä. Hyviä blogeja on paljon ja haaste on kiertänyt jo monessa.


Olen jo vuosia seurannut Kasvihormoni–blogia, jossa blogia ja puutarhaa pidetään rennolla otteella. Bloggaaja kirjoittaa nykyään Viherpiha–lehden alla.
Kuvat ovat aina kivoja ja  joukossa on usein konkreettisia vinkkejä. Lisäksi Kasvihormonilla on insta-tili mikä on kiva lisä.


Suht uutukainen löytöni on Villa Mezzo, josta uskon meidän nähneen vasta pintaraapaisun. Kuvien taakse kätkeytyy tosi kiva puutarha!

Lisäksi mainitsen vielä Kukkalan. Täältä ammennan myös työn puolesta inspiraatiota kasvisuunnitteluun. Huikeat kuvat, huikea kädenjälki ja aina jotain uutta ja erilaista.
 Laitan haasteen samalla eteenpäin Kukkalaan.

Ja kuten sanoin... Niitä suosikkeja on aivan valtavasti. Tässä vain kolme niistä.

SHARE:

7 kommenttia

 1. Hei kiitos mainioista tutustumisen arvoisia blogeista :D

  VastaaPoista
 2. Tämän haasteen parasta antia ovat nimenomaan uudet blogilöydöt. Kiitos sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa Kati, kiitos! Tulipas hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 4. Pitääpä tutustua noihin tarkemmin. Vaikka montaa blogia seuraakin niin ihania blogeja ei koskaan ole lukulistalla liikaa.

  VastaaPoista
 5. Mukavia uusia blogeja tutustuttavaksi. Kiitos näistä.

  VastaaPoista
 6. No voi hyvät hyssykät :) :) KIITOS KATI!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig