perjantai 2. kesäkuuta 2017

Lemmikkien aikaan

Meillä suvivirttä veisattiin jo torstaina lasten kevätjuhlaillassa. Huominen todistusten haku tuntuu silti hämmentävältä. Joko kesäloma todella voi alkaa? Missä vaiheessa toukukuu päättyi, kun se puolestaan ei oikein ehtinyt edes alkaa. Kimppu lemmikkejä tuli sentään ajallaan. Muuten luonto on hivenen sekaisin ainakin meillä. Omenankukinnoista saa vain haaveilla.


Koululaisten äitinä tuntuu, että aika kiitää koko ajan nopeammin. Esikoinen on syksyllä jo viidesluokkalainen. Vilkkaasta pikkumiehestä on kasvanut hujauksessa nuori herrasmies, joka on yht´äkkiä oma-aloitteinen apulainen, kun ruoka-kasseja pitää kantaa sisälle. On ihanaa päättää lasten kouluvuosi siihen, että koulussa oli kivaa ja opinnot sujuivat. Kesälomille päästään hyvillä mielin ja koulukirjat saa hetkeksi unohtaa kokonaan.


Monissa perheissä on tästä eteenpäin iloisia lomalaisia. 
Se ei voi tietää kuin loistavaa viikonloppua!


SHARE:

14 kommenttia

 1. Lemmikit ovat niin mun lemppareita! <3
  Nämä kuvat melkein pakahduttavat kauneudellaan ja herkkyydellään.
  Olen iloinen, kun meilläkin niitä tupsahtelee vähän sieltä sun täältä.
  Iloista kesän aloitusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kitken näitä, mutta jätän vähän, koska onhan nämä nyt ihan supersuloisia :)

   Poista
 2. Meidän herrasmies juuri lähti todistusten hakuun. Taidan itse mennä keräämään tuollaisen kimpun myös! Ihana!

  VastaaPoista
 3. Toukokuu tosiaan tuntui menevän ilman että sitä edes huomasi. Tultiin juuri pohjoisesta ja sielläkin tänään kevätjuhlaa viettää kolme lapsenlastamme. Vanhin päättää jo peruskoulun ja syksyllä on edessä lukion aloittaminen. Voi pientä kun juuri aloitti ekalla ja nyt jo hakee todistuksen korkkareissa ja kesämekossa hytisten!
  Lämpimämpää kesäkuuta ja omenankukkia odotellessa ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Vaikka lemmikin luulee kadottaneensa, on seuraavana keväänä iso pehko sinisenään sen kukkia ihan jossain muualla puutarhassa. Ajan etenemistä täälläkin ihmettelen, enkä ota uskoakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tupsahtelee myös joka penkistä. Ihmettelen aina mistä näitä siemeniä riittää.

   Poista
 5. Minun piti laittaa kokonainen postaus pelkistä lemmikeistä, ovat ne niin ihania, ja ei haittaa, vaikka täyttävät kaikki kukkapenkit oman aikansa, uusia tulee varmasti seuraavana kesänä, vaikka pois repisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut kukat ovat kyllä suloisuudessaan ylivertaisia. Ja lemmikit kuuluvat ehdottomasti niihin. Akileijoja odotellassa :)

   Poista
 6. "iloiset lomalaiset" vois pysyy koulussa ettei tarvis taas kuunnella sitä metelöintiä ja huutamista pöivät pitkät. Voitteko vanhemmat keksiä lapsillenne jotain järkevää tekemistä ettei tarvitse riehua pihalla koko päivää?? Tai jotkut vois vaan jättää lisääntymättä...

  VastaaPoista
 7. Lemmikkejä on putkahdellut kivasti monesta paikkaa. Meillä hoilataan kotonakin laulua "Sininen ja valkoinen" . Se kuului kevätjuhlaohjelmistoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ja valkoinen sopii muuten hyvin lemmikeillekin. Meiltä löytyy molempia värejä :D.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig