perjantai 9. kesäkuuta 2017

Odota! täältä tullaan kesäkuu!

Kesä on lähtenyt jo kunnolla käyntiin, mutta minä tunnun jämähtäneen jonnekin toukokuun alkuun. Vaikka pihan kevätkunnostus valmistui ajallaan, on parveke yhä pesemättä, kesäkukat istuttamatta ja keittiöpuutarhakin hieman heitteillä. 


Huithapelina en jaksa ottaa tällaisista asioista stressiä. Ne valmistuvat vauhdilla, kun vaan saan hommat työn alle. Joskus ihan oikeat työt ja perhe menevät puutarhan edelle. Niin tärkeä kuin se onkin. 


Luulen, että nyt on aika laittaa hihat heilumaan ja saattaa parveke ja keittiöpuutarha samaan aikaan muun puutarhan kanssa. Uhkeana kukkivat särkyneetsydämet muistuttavat hanakasti, että se on kesä nyt. Aika herätä talviunilta ihan kokonaan, ettei tämä ihanuus mene vallan ohi. Jos nyt ensi viikolle jo uskaltaisi parvekekuvia luvata.


Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Toukotyöt voi ihan hyvin tehdä juhannuksena, samat kelit jatkuu kuitenkin joululle saakka 😂. Särkynytsydän on kyllä upea, tuollaisesta nauttii, vaikkei olisi paikat muutoin vielä kunnossa.

  Sini K.
  Kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat mulla aina pensaan kokoiset paikasta riipputtamatta. Siksi mulla on niitä monta. Ne jopa siementävät mulle uusia taimia. Ne on ihanat!

   Poista
 2. Ihan sama juttu minullakin, vieläkin elelen kevättä vaikka kesä se taitaa jo olla. Kesäkukat istuttamatta ja kasvimaa puuhat tyystin kesken, mutta vielä ehtii hyvin. Minkälainen syksy me mahdetaan saada tällaisen kevään jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a. Ihana karmeaa, kun edes tomaatit eivät ole päässeet multiin vielä. Työntäyteinen viikonloppu tulossa. Nyt on puolikas parveke (eli 15 metriä) kuurattu. Karmea savotta joka kevät (kesä tällä kertaa).

   Poista
 3. Sama juttu täälläkin, terassille on kukat ihan täysin hankkimatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei. Tuolla ne kuivuu pikkupoteissaan ennen kuin saan ne ruukkuihin.

   Poista
 4. Ihanaa puutarhantäyteistä viikonloppua 🌸☀️

  VastaaPoista
 5. Hienot särkyneetsydämet, noin isot pensaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli ensimmäiset perennat mitä ostin ja jotenkin ne ovat aina sopineet mulle. En tiedä miksi saan niistä niistä noin valtavat.

   Poista
 6. Samoin! En ollenkaan ymmärrä, että on jo kesäkuun kymmenes. Olen vasta ihan toukokuun lopussa... Pavut kylvämättä ja moni huoltohomma kesken - työt ovat tosiaan menneet edelle, ja poikien futisturnaukset. Ehkä sitä tässä vielä ehtii mukaan...

  VastaaPoista
 7. Kevät on ruuhka-aikaa. Kun kesä tuli myöhässä, on vaikea tajuta ajankulua. Samoja ongelmia.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig