maanantai 19. kesäkuuta 2017

Villi puutarha

Eilinen ilta oli täynnänsä iloa ja valoa. Juuri tällaisten hetkien takia kaipaan kesää läpi talven. Iltaan ehti mahduttaa pikaisen uinnin läheisellä lammella ja takaisin tullessa oli ihana mennä syömään nuotiopaikalle. Kävin siirtämässä letkua silloin tällöin ja kastelukin hoitui kuin itsestään. 


Puutarha on ottannut päivissä ja tunneissa kiinni sitä minkä se viikoissa jälkeen jäi. Kaikki kasvaa nyt kohisten. Villliviini tuntuu ottavan päivittäin mittaa muutaman sentin lisää.


Lapset ovat olleet ihastuksissaan meidän uuteen Espegardin tulipataan. Sitä voisi siirrelläkin, mutta se löysi paikkansa niin nopeasti, että taidamme pitää sen tässä. Keittiön tavoin se kutsuu ihmisiä kerääntymään luokseen. 

 

Kesä joka tuntui olevan niin jäljessä muistuttaakin nyt ajallaan, että juhannus on ihan ovella. Tämä on mielestäni parhaan tuosuinen aika kesässä, kun myöhäisimmät syreenit yhä kukkivat ja juhannusruusu jo aloittelee. Lämpimät kesäillat tuoksuvat makealta ja suloiselta.


Tällä hetkellä näitä kuvia on erityisen ihana katsella, kun luonto päätti lisätä kastelun määrää.

Ihanaa tiistaita!

SHARE:

22 kommenttia

 1. On muuten ihana juomalasi, vanhan sinappilasin näkeminen ihan sykähdyttää. Täälläkin kiitollisia luonnon tuomaan kasteluun ja sekin sattui tulemaan pääösin yöaikaan, nappijuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vanha sinappilasi. Nämä löytyivät miehen perintökamoista, mutta muuten olen niitä kirppareilta metsästänyt. Kivoja ja just sopivia lapsen käteen.

   Poista
 2. Meillä kaakossa on kastelu pelannut vähän turhankin reilusti ja lisää luvassa. Toivottavasti ei sada kaatamalla, jotta kukat säilyvät. Kiva, vanha sinappilasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tule kans kaatamalla. Osa kasveista on lisäksi ruukuissa taivasalla ja niitä painavimpia en jaksa suojaan nostaa. Kääk....

   Poista
 3. Kaunista! Ihanat illat ovat todellakin kultaakin kalliimpia, eilen iltapuhteina pesimme mattoja ja tiedettiin sateen tulevan, joten autotalliin saatiin kuívumaan ja melkein voisi jo takaisin lattialle laittaa.
  Oikein ihanaa ja nautinnollista juhannusviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihania, kesäisiä kuvia! Nyt on minunkin mielestä kesä parhaimmillaan, makeita suloisia tuoksuja tulvii kaikkialta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kaunis vaihe, kun kaikki on vihdoin kukassa ja piha ei ole vielä villiintynyt.

   Poista
 5. Ihania kuvia, ihana tunnelma! :D

  VastaaPoista
 6. Katille hyvää juhannusta<3 :) T.Jani-75

  VastaaPoista
 7. Ihanat tunnelmat juhannuksen alla! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on musta ehkä kivoin aika puutarhassa. Huonoja tosin olekaan :D

   Poista
 8. Kauniin aurinkoisia, niin kesäisiä kuvia! Iloista kesän juhlaa!

  VastaaPoista
 9. Upeaa miten pitkällä teillä on jo kaikki kukat. Meillä esim. juhannusruusussa on vasta 2 kukkaa (III-vyöhyke).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on niin pitkä maa, että eroja on valtavasti. Meillä on myös aika suojainen ja aurinkoinen piha.

   Poista
 10. On sekin mahtavaa, kun luonto hoitaa säännöllisesti tuota kastelua. Ihan superhienot ja tunnelmalliset kuvat. Täällä työpaikalla ihan ikävöin omaan pihaani. Onneksi voi hiljaisena hetkenä kurkkia muiden puutarhoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksihän sitä töitä tehdään, että ehtii ne blogitkin lukea jossain vaiheessa :D

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig