torstai 13. heinäkuuta 2017

Ruususen unta

En nuku missään samalla tavalla kuin vanhempieni luona. Oikeastaan alan haukotella jo, kun hiekkainen pihatie lähestyy. Mikään määrä päiväunia ei myöskään pilaa yöunia täällä. Joku käsittämätön koodi on kirjoitettu selkärankaani. Ja se on niin mahtavaa!


Huonona nukkujana osaan arvostaa sitä, että univelkoja saa kuitattua. Vanhempieni koti on aina edustanut minulle lomaa. Olen enemmän vähemmän aina tehnyt hyvin kesäpainoitteisia töitä. Jo parikymppisenä työskennellessäni kesät Ruotsin risteilijöillä varasin yhden viikon lomaa itselleni. Ja sen vietin aina täällä. Luulen, että unikoodin alku on siellä. Myöhemmin olen purkanut myös pikkulapsivuosien väsymystä täällä.


Järven ranta, niittykukat ja landemeininki on parasta mitä Suomen suvelta toivoa voi. Myös Nessa the Rescuedog nauttii olostaan. Se saa juosta vapaana päivät pitkät isossa pihassa ja uida lasten kanssa. Myös Neppu nukkuu täällä kuin tukki. Tullut omistajaansa.


Toinen kesäloman vakiopuhteista on päivittäinen leipominen. Sitä arvostavat erityisesti lapset ja isäni. Huomaan haaveilevani kakuista, pullasta ja letuista jo matkalla tänne. Leivontalistalla on aina jotain uutta ja perheen vakiosuosikkeja. Tällä kertaa on saatu leipoa enemmänkin, sillä äidin viikonloppuiset syntymäpäivät lähestyvät kovaa vauhtia. 


Mutta nyt lähden vahtimaan lapsia rantaan. Uintia kolme kertaa päivässä on varsin komea saldo. Nyt mennään kuittaamaan päivän ensimmäinn reissu.

Aurinkoista torstaita!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Onpa ihanan leppeitä kuvia! Näyttää ihan aidolta heinäkuulta. Kauniita unia sinne!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä ihan heinäkuu. Ja niin ihanaa, kun tienpienareita ei ole niitetty ja lupiini vallannut joka paikkaa!

   Poista
 2. Oikein ihania kesäpäiviä sinne ja makoisia unia ja leivonnaisia tietysti!

  VastaaPoista
 3. Katselin tallentamiani piha-ohjelmiasia eilen. Kätevä vinkki ottaa rikkoja pois sellaisella voikukkaraudalla. Käytit sitä kuin veistä. En ollut tiennyt tuosta tekniikasta. Hyviä uinti-ilmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että käytän sitä aivan kaikkeen. Mutta erityisen kätevä se on kitkemiseen. En tajua miksi sekään ei ole yleisemmässä käytössä Suomessa. Juuri ostin alesta parilla eurolla Nelsonin rautoja, kun ei ihmiset olleet tajunneet niitä ostaa. Ja kiitos kauniista palautteesta!

   Poista
 4. Mukavia kesäpäivä teille, kuulostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
 5. The translator does not work for me but I can see some LOVELY pictures...great!
  Summerhug from Titti

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig