keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Uusi pergola

Olen täysin myyty! Piha tuntuu saaneen täysin uuden ilmeen tänä kesänä Hillerstorpin uudella valkoisella pergolalla. Olemme mieheni kanssa sopineet, että vuodessa ei rakenneta kuin yksi pergola (se ei onneksi rajaa muiden proggisten määrää). Tänä kesänä pääsimme helpolla, kun uutukainen tuli pihaan paketissa. Kasaus oli helppoa ja lopputulosta päästiin ihailemaan nopeasti. 


Pergola on iso ja solahtaa juuri sopivasti päärakennuksen ja vierasmökin väliselle sorapihalle. Tila ei tunnu enää niin avaralta mikä on pelkästään hyvä asia. Pergolan ympärillä on juuri sopivasti tilaa liikkua kottikärryn kanssa ja se riittää. Jättimäiset istutusalueet ovat juuri oikean kokoiset ison talon ja kookkaan pergolan parina. Juuri nyt olen onnellinen, että istutusalueet on rakennettu ensin. Olisi kurjaa odotella kasvua pari kesää.


Valkoinen väri puutarhassa on todellla raikas. On ihanaa miten aaltoileva katos kiinnittää huomion joka puolelta pihaa. Nyt oleskelualue kutsuu istumaan. Olemme syöneet ja oleskelleet ulkona jo nyt enemmän kuin aiemmin. Vieressä oleva nuotiopaikka houkuttelee lapsetkin tänne iltapalalle. Toisin  kuin parvekkeella olen malttanut juoda jopa kahvit täällä. 


Tänään tulee Piha ja parveke-ohjelman viimeinen jakso. Tiedossa on pihajuhlat. Muistakaa avata telkkarit klo 20.00. 

Nähdään siellä!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Kiva pergoila.Pitää virittää tv illalla auki!

  VastaaPoista
 2. Meillä tuo sama pergola, olen tykännyt kovasti, se on ollut vuoden, mutta en ole vielä laittanut edes katosta paikalleen, kun se on kaunis noinkin, köynnökset on viime kesäisiä, eli nekään ei vielä kiemurtele, mutta ajastaan sitten. Harmi kun p&p🌿🍃 loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me laitettiin samantien. Yllätyin, että se pitää niinkin hyvin vettä. Iso bonus kun meillä on rottinkikalusteet ja pehmusteet.

   Poista
 3. Enpä ole tiennyt, että niitä saa valmiina. Kätevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita valmiita pergoloita vaikka millä mitalla. Niitä taitaa pihoista löytä paljon enemmän kuin niitä itse nikkaroituja.

   Poista
 4. No on kyl tosi kivan näköinen! ❤

  VastaaPoista
 5. Todella kiva ja kaunis pergola! Sopii täydellisesti teidän puutarhaanne.
  "Nähdään" illalla pihajuhlissa! Nyt on jo tallennus asetettuna, jos vaikka unohtuu pihalle pidemmäksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi iloinen, että tämä on niin iso. Monet valmiit pergolat ovat paljon kevyempiä ja pienempiä. Tämä on juuri oikea koko isompaan tilaan.

   Poista
 6. Kaunis pergola ja sopii hyvin ympäristöön.
  Olen katsonut kaikki p&p ja tietysti myös katsoin tämän pihajuhlat ohjelman. Sain ohjelmista itselleni monta hyödyllistä vinkkiä. Pidin tästä ohjelmasarjasta. 😊 ☘️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla. On se aina hieman haikeaa itsellkin, kun joku mieleinen projekti jää taakse. Puutarhaohjelmia saisi kyllä paljon enemmänkin :)

   Poista
 7. Aivan ihana <3 sopii täydellisesti pihaan ja varmasti on kovassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on todella kaunis ja sopii moneen pihaan. Se on myös tosi katseenkestävä läheltä. Mä pistän tämän mallin visusti mieleen myös pihasuunnitelmia varten.

   Poista
 8. Hieno pergola. Se istuu super hyvin paikkaansa. :)

  VastaaPoista
 9. Ihan tosi hieno! Vai vain yksi pergola vuodessa. Jotain pergolasuunnittelua minäkin miehelle tuossa höpöttelin. Ehdotan samaa. Vain yksi pikkupikupergola?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää tehdä sama diili. Eikö ole tosi hyvä?! :D

   Poista
 10. Opean näköinen pergola!
  Minäkin olen alkanut miettimään meille pergolan parasta paikkaa, tai ainakin ensimmäistä;)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig