lauantai 4. elokuuta 2018

Ihanat elokuun kimput

Kesä ja kimput kuuluvat yhteen. Loppukesällä niistä syntyy mielestäni kauneimpia. Tarjolla on kultapalloja ja daalioita - kaksi suosikkiani. Mikä vain näyttää niiden vieressä kivalta. 


Tein viime kesänä paljon asetelmia. Tänä vuonna maistuvat niittymäisen kevyet kimput. Keräilen kaikkea sekaisin ja asettelen ne ilmavasti kauneimpiin maljakoihin. Loppukesästä keltainen on taas kiva idea. Tuntuu siltä, että väriä ei voi olla liikaa. 


Kultapallot ovat uskomattomattoman kestäviä leikkoina. Jos keltaisesta ei muuten niin välitä, niin tätä pitkänhuiskeaa kaunotarta kannattaa kasvattaa tontin laidalla ainakin leikkotarpeiksi. Pitkät ja kapoiset kukkavanat ovat mielestäni parhaita täytekukkia. Iisoppi, mintut, kellopeippi ja korallikeijunkukka sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Mitä monipuolisempi kimppu - sen parempi!


Puutarhani on taatusti yhtä karrelle palanut kuin muillakin. Kerään siitä huolimatta niitä vähiä kukkia mitä sieltä löytyy. Turha näitä on säästellä puoliruskeissa penkeissä.

Rattoisaa sunnuntaita!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Kaunis kimppu! Meillä on kerätty kukkia päivittäin. Panostin leikkokukkiin keväällä erityisesti kimput mielessäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös panostanut sellaisiin perennoihin ja kesäkukkiin, että kimppuihin on aina saatavilla materiaalia. Daalioita ei myöskään voi olla liikaa. Tuntuu tosi luksukselta, että on aina mistä napsia ja vaikka mitä eri värejä.

      Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig