maanantai 13. elokuuta 2018

Kasvihuone on niin paras

Ikioma kasvihuone on täyttänyt monella tapaa kaikki toiveet ja unelmat. Haaveilin omasta lasitalosta niin monta vuotta, että jotenkin sitä jumittui vain siihen odotusvaiheeseen. Hyvin suunniteltu paikka ja viereinen keittiöpuutarha saivat ansarin näyttämään siltä kuin se olisi ollut meillä aina. Kasvatus on ollut niin helppoa, kun talo suojaa kurkut ja tomaatit viimalta. Trooppinen lämpö ja tomaatin tuoksu ovat jotain niin vastustamatonta, että siihen tuskin kyllästyy ikinä. 


Juliana Junior-kasvihuone on Kivikankaalta. Kirjoitin heille vieraskynäpostauksen siitä millainen kasvihuone on ollut käytössä. Postauksen pääset lukemaan täältä

Aurinkoista tiistaita!


SHARE:

3 kommenttia

 1. Kasvihuone on todella mahtava juttu. Vaikka siitä haaveilee, niin vasta sitten kun siitä pääsee nauttimaan, lopulta ymmärtää, kuinka valtavan ihana se onkaan <3 Ihan huippua :)

  VastaaPoista
 2. Minä sain vihdoinkin mökille elämäni ensimmäisen kasvihuoneen ja voi miten sitä rakastankaan. Tomaatit kasvoivat siellä hienosti, mutta tykkään myös istua siellä iltaa.
  Odotan innolla kasvihuoneen koristelua jouluun <3

  VastaaPoista
 3. I love the angle of this photo that you took. Really vivid and clear picture. You have a beautiful looking garden as well. Thanks for the share, hope you had a fantastic weekend. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig