sunnuntai 26. elokuuta 2018

Terveisiä Tallinnasta!

Kävin päiväreissulla Tallinnassa ihmettelemässä naapurimaata. Viime visiitistä on kulunut 7 vuotta joten ihmeteltävää riitti. Samaan aikaan kaupunki oli täysin tuttu, mutta täysin vieras. Tallinna rakentuu hurjaa vauhtia ja suuria taloja oli noussut valtavasti. Se mikä yllätti myös, oli turistien määrä. Kaikkialla oli ihmisiä valtavasti.


Tuntuu tosi etuoikeutetulta, että Tallinnassa voi piipahtaa päiväseltään. Päiväristeily riittää hyvin kahviloissa haahuilemiseen ja Vanhan Kaupungin ihmettelemiseen. Niiden lisäksi ehdin kiertää kaikki suurimmat käsityökaupat. Reissu oli siis oikein onnistunut. Oli kohde mikä hyvänsä niin liian täyteen sitä ei kannata änkää. Muuten kaikesta tulee stressinsekaista suorittamista.


Vaikka Vanhan kaupungin on nähnyt lukemattomia kertoja, on sinne aina mentävä siitä huolimatta. Vanhat talot, kukkamarketti ja kahvilat on nähtävä yhä uudestaan. Ja ne ovet! Niitä on bongailtava joka kerta. Kahvilat ovat minusta Tallinnan parasta antia. Niitä on niin paljon, että aina onnistuu löytämään kyllin rauhallisen paikan. Ja ihania leivonnaisia löytyy jokaisesta. 


Jos innostuit kuulemaan lisää Tallinnan käsityökaupoista, niin klikkaa itsesi Hirnuvillan blogiin. Kirjoitin sinne postauksen kierroksesta, joka Tallinnassa kannattaa tehdä. Löydät nimet, osoitteet ja kulkupelit millä pääsee. Kankaiden, lankojen ja muiden tarvikkeiden hinnat ovat yhä huomattavasti halvempia kuin Suomessa, jos tiedät minne suunnata.


Ihanaa viikon alkua!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Minun siskoni tarvitsee kahvia silleen tasaisesti ja etsittiin oikein kovasti ihan tavallista kahvilaa...ne pysyivät meiltä piilossa. Lopulta annettiin periksi ja mentiin ruokaravintolaan syömään sikakalliit jälkkärit ja sisko sai sen kahvikupposen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis puhutaanko nyt Vanhasta kaupungista? Siinä niitä kahviloita on tasaisin välein sekä isoimmalla kadulla, että sivukujilla. Monilla niistä on pikku terde kahvilan edessä. Osalla ei ole, mutta nuo kuvan ikkunaluukut olivat suosiossa. Niistä erotti kahvilan myös. Olen joskus käynyt myös joissain kahviloissa, jotka on kattokerroksessa. Ne pitää kyllä melkein tietää, että oikean oven bongaa. Toki siellä missä niitä isompia kauppakeskuksia on, niin sieltä sai kahvilaa jo vähän etsiäkin.

   Poista
 2. Hei, millä laivalla menit Tallinnaan ja kuinka paljon tuossa oli aikaa olla maissa? Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eckerö Linella. En nyt valitettavasti ulkoa muista. Olisiko ollut viisi-kuusituntia. Pisin maissaoloaika mitä me löydettiin.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig