sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Kauneimmat kukkaruukut ovat joulun ihanin lahja!

Kukkaruukut, jos mikä saa viherpeukalon innostumaan. Nämä ihanat Bergs Potter -ruukut ovat myös oiva joululahjavinkki ihmiselle, joka innostuu piha- tai sisäkasveista. Ihanat piparireunaiset kaunottaret eivät turhaan nauti suursuosiota harrastajien keskuudessa. Ruukkuja voi ostaa Green and Clay -verkkokaupasta missä on kaikkea muutakin ihanaa! 


Istutin omiin ruukuihini joulukukka-asetelmia, jotka oli tarkoitettu olohuoneeseen. Kasvihuone on paras paikka istuttaa (ja sotkea). Lisäksi on kätevää, kun käden ulottuvilla on mullat, istutuslapiot sun muut. Sisälle kannan vain valmiit asetelmat. 

Jouluruusut ovat oma suosikkini. Tykkään aika simppeleistä ja luonnollisista istutuksista. Jo pelkkä sammalkate jouluruusun kanssa on aika ihana pari. Yhdistelmä on täydellinen terracotta-ruukun kanssa. Jos piparireuna on liikaa, on simppeli ja koristeeton skandinaavinen ruukku myös hyvä vaihtoehto. 


Kolme yhteensopivaa ruukkua, vain 3 eri kasvia ja sammalkate teki asetelmista yhteensopivat. Värimaailma on tosi hilllitty mistä pidän. Vihreä, valkoinen ja ripaus kellertävää. 


Tykkään ostaa täsmälahjoja, jotka menevät taatusti käyttöön. Meidän perheessä ei hirveästi osteta aikuisille lahjoja, mutta joskus on kiva sujauttaa esimerkiksi joulukortin väliin joku pikkujuttu. Ja tämä on musta paras, mitä olen löytänyt mistään: messinkinen kasvikoriste sopii täydellisesti viherkasviin (,joka nyt kyllä kiipesi joulukukkaan). Minulla on koala, mutta Green and Clay kaupasta löytyy eläinkuntaa laajemminkin. 

Tuntuu, että minulla ei ole vuosiin ollut kummempia joululahjatoiveita. Onneksi aviomies ostaa juuri minunnäköisiäni lahjoja, jotka menevät käyttöön. Juuri tällaiset ruukut voisivat olla hyvä esimerkki minun näköisestäni lahjasta. Pakko nostaa loppuun vielä oma suosikkini Green and Clayn valikoimasta. Se on tämä Copenhagen -ruukku. Klassinen terracottaruukku + aluslautanen on juuri sellainen yhdistelmä mille on käyttöä ympäri vuoden.


 Tiesitkö, että Green and Clayta pyörittää Hernepensaskujanne-blogin ehtivä Johanna? Jos haluat osoittaa tukesi pienyritykselle niin täältä löytyy taatusti yksi jos toinen ihanuus pukinkonttiin. 

Ihanaa viikon alkua kaikille!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Enkla och snygga lerkrukor är ju så vackert...julrosor är en favorit här också! Julens blomma :)
    Ha en fin vintervecka nu och mys i ditt växthus!!
    KRAM från Titti

    VastaaPoista
  2. Nämä on kyllä herkullisen näköisiä!

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig