lauantai 3. huhtikuuta 2021

Shadi - jokainen ansaitsee kodin

Tässä on meidän uusi kotihoitolainen Viipurista. Ihanan herkkiksen nimi on Shadi. Siitä ei uskoisi, että se on viettänyt tarhalla jo yli kolme vuotta. Shadi on ollut pennusta asti koiratarhalla. Siinä missä osa sisaruksista sai kodin, oli Shadi yksi niistä, joka ei saanut. Joten on melkoinen onni, että se sai mahdollisuuden kotiin nyt, jo nuorena aikuisena koirana. Jokainen koira ansaitsee kodin.

shadi-viipurin-koirat-100outdoor

On yksi asia olla koditon koira tarhalla. On toinen asia olla musta koditon koira tarhalla. Tiesitkö, että on kun väri on musta, jää helpommin huomiotta? Erikoisemman ja hauskemman näköiset koirat adoptoidaan helpommin. Siinä ei välttämättä auta edes maailman kultaisin luonne. 

shadi-viipurin-koirat

Siksi on niin hienoa, että myös Shadi pääsi Suomeen. Kotihoitopaikka tarkoittaa varmaa kotia - ennemmin tai myöhemmin. Yli 3 vuotta tarhalla ei ole lannistanut koiraa. Se on yhä hellä ja ihmisrakas, kuten pentuvuosinaan. Shadi onkin kovin suukottelija, mitä meillä on ollut hoidossa. Se on ihanaa! Vaikka Shadi on vielä hieman arka, se ei ole ihmisarka. Koko perhe saa rapsuttaa sen eripari-korvia sydämensä kyllyydestä. Työlistalla ovat sisäsiisteys ja ulkoilu hihnassa, jotka lutviutuvat ajan kanssa. Onneksi Shadi on niin helppo käsitellä. Ja kuten kuvista näkyy, Shadi on jo täysin koulutettu sohvakoira. 

shadi-viipurin-koirat-100outdoor

Pitkäsäärinen Shadi on hauskan näköinen. Se ristii somasti ohuita jalkojaan ja laskostaa itsensä niiden päälle. Pikkukippuralla nukkuessaan, ei uskoisi, että koiran säkä on 55 cm. Shadin voi adoptoida Viipurin Koirien kautta. Päätöksen Shadille sopivasta kodista tekee yhdistys ja koiravaraaja. Ennen hakemusta on hyvä tutustua huolellisesti adoptio-ohjeisiin. Jos haluat tukea Viipurin Koiria muulla tavoin, voit tehdä lahjoituksen. Tällä hetkellä kerätään erityisesti varoja tarhojen ruokakuluihin. Tuen turvin koirien ei tarvitse nähdä nälkää. 

shadi-viipurin-koirat

Kiitos jos autat ❤️ 

SHARE:

8 kommenttia

 1. Hurmaavan näköinen (ja kuuloinen) tyyppi tämä Shadi! Näille kavereille on mahtavaa antaa oma sohvapaikka - ei kukaan arvosta sitä kuten entinen tarhakoira. Meillä on Viipurin koirilta Ariva jonka kanssa ollaan oltu kimpassa jo yli 10v. Terveisiä!

  VastaaPoista
 2. Onpa suloinen koira! Jotenkin ankeaa, että koirat ja kissat valitaan mahdollisimman nuorina ja mahdollisimman söpöinä ja erikoisina... Olen kerran valinnut kissojen katastrofiyhdistyksestä kissan ja heti alkuunsa sanoin, että haluan aikuisen kissan jos vain mahdollista, sillä niillä on huonommat mahdollisuudet. No, me saimme Vallun, josta tuli muutaman mutkan (alun huikea pelokkuus ja yksi karkaaminen mökillä) kautta tosi rakas perheenjäsen. Joka oppi aikuisena saunomaan ja oli kovempi saunaäijä kuin kukaan ihminen! :D Tammikuussa tuli kymmenen vuotta Vallun siirtymisestä kissahenkien asuinsijoille, mutta kaipaus on yhä. <3

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Shadi on aivan ihanan oloinen koira!Olen harkinnut hakemusta ja jo pidempään katsellut toiselle Viipurilaisellemme kaveria. Kertoisitko hieman lisää Shadin luonteesta. Onko kuinka arka vielä ulkona, miten suhtautuu toisiin uusiin koiriin ja ihmisiin, tykkääkö lenkkeillä, leikkiä, miten sujuu yksinoleminen? Ja vielä onko tietoa miten suhtautuu kissoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tarkemmat lisätiedot koirasta antaa aina yhdistyksen koiravaraaja. Minulla on lupa tehdä hoitokoirista tällaiset esittelypostaukset. Siksi suosittelen olemaan yhteydessä yhdistykseen. Sieltä saat myös muun ajantasaisen tiedon koskien Shadia.

   Poista
 6. Ihana Shadi pyörii nyt mielessäni kovasti! Jätin adoptiohakemuksen viime sunnuntaina ja olisin nyt tarjoamassa hänelle pysyvää ja rakastavaa kotia maaseudun rauhassa toisen vanhemman kiltin koiran kaverina. Mitä Shadille kuuluu?

  Terveisin Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shadille kuuluu hyvää ja hän on kotiutunut hoitopaikkaan hyvin. Jos haluat tarkempia tietoja koirasta niin suosittelen olemaan yhteydessä yhdistykseen ja Shadin koiravaraajaan. Hän myös käsittelee hakemukset ja päättää minkä hakemuksen kanssa edetään. Minä vain hoidan koiraa 😊

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig