tiistai 21. joulukuuta 2021

5 vinkkiä - Paketoi kauniisti

Paketoi kauniisti - Joulupaketit ovat ihania, kun niistä tekee yksillöllisiä. Ajatuksella paketoitu paketti on jo lahja itsessään, josta tulee hyvä mieli niin antajalle kuin saajalle. Tässä mun vinkit paketointiin. 

paketoi-kauniisti-100outdoor
 1. Käytä naruja, jotka on tehty luonnonmateriaalista. Kuvassa on käytetty juuttinarua. Kiepauta naurua muutaman kerran paketin ympäri ja sujauta narun alle pieni havu tai muu oksa. Tein tänä vuonna pienen kimpun, jossa on havuja ja kuivia pihlajanmarjoja. Kimppu on sidottu rautalangalla, niin se pysyy nätisti kiinni. 

  kaunis-lahjapaketti-100outdoor

 2. Tee taskullinen paketti. Aina ei tarvita narua. Taskulliseen pakettiin voi sujauttaa pakettikortin, kuivakukkia tai vaikka joulukarkin. Ilman narua taitokset tulevat kauniisti esille. 

  Paketoi-kauniisti-100outdoor

 3. Käytä kuivakukkia monipuolisesti. Piirrä paketin päälle maljakko. Kinnitä piirroksen päälle kuivakukukia läpinäkyvän teipin avulla. Vasemmalla on pieni pussi, jossa kaksipuolisella teipillä kiinitetty ruusu ja kuivakukkia. 

  parhaat-paketointi-ideat-100outdoor

 4. Tee näyttävä paketti satiinirusetilla, jonka alle voi sujauttaa kuusenoksia ja kuivatun appelsiinin siivun. Pakettiin sopii parhaiten yksivärinen paperi, jotta koristeet nousevat kauniisti esille.

  parhaat-lahjapaketti-ideat-100outdoor

 5. Tee helppo paketti lahjapussillla. Esimerkiksi lahjakortit on helppo paketoida lahjapusseihin. Pussit ovat helppo ratkaisu myös, jos tuntuu, että paperipaketointi ei ole oma laji. Paketista saa nätin, kun kiepauttaa narun ristiin, lisää kauniin pakettikortin ja hieman kuivattuja koristeita naurun alle.

  Paketoi-kauniisti-100outdoor
Enää kaksi yötä jouluun. Paketoimisen iloa ❤️


SHARE:

2 kommenttia

 1. Niin kauniit joulupaketit, ettei malta itse lahjaa avatakaan.
  Hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Sama tuli minulle mieleen kuin Betweenillekin. Nuo ovat sellaisia paketteja, joita ei sujauteta kasapäin s-marketin muovipussiin ja lykätä vastaanottajan kouraan. Kun on noin kauniit paketit, ne annetaan yksittäin ja siltään suoraan lahjan saajan käteen ja avaaminenkin suoritetaan hitaasti ja varoen. Hyvää joulua!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig