maanantai 22. helmikuuta 2016

LOMA-AJATUKSIA

Me päätimme jäädä kotiin hiihtolomaksi. Päiväretkiä lasten ehdoilla, ulkoilua ja ihan vaan rentoilua. 
Ihana kun voi kiirettömästi syödä aamiaisen, istuttaa narsisseja silloin kun huvittaa ja katsoa Netflixiä aamutuimaan jos siltä tuntuu.


En ollut edes tajunnut miten loman tarpeessa olen. Töitä tuntuu olevan niin paljon, että joskus on vaikea päästää irti ja hellittää hetkeksi. Silloin mieleeni tulee aina lasten kanssa kotona vietetyt vuodet. Ja ennen kaikkea töihin paluu sen jälkeen. 


Olin kotona viisi vuotta putkeen. Se on pitkä aika. Eikä kukaan kaivannut. Maailma ei pysähtynyt. Yksikään yritys ei lakannut toimimasta ilman minua. Ja kun olin valmis palaamaan, ovet aukenivat. Kotiäitiyttä osattiin jopa arvostaa. Yksi parhaista läksyistä joita olen oppinut. Ja se auttaa nytkin muistamaan, että viikko sinne tänne ei saa töitä kaatumaan niskaani. Kukaan tuskin edes huomaa, vaikka meileihin vastaankin hieman viiveellä.


Sellainen päivän ajatus. Mukavaa viikon alkua!

SHARE:

17 kommenttia

 1. Lomasuunnitelmat kuulostavat samanlaisilta kuin meidänkin perheen. Kotoilua, mökkeilyä, ulkoilua... No, eipä ole minunkaan työpaikka vielä kaatunut, vaikka olen ollut pian pari vuotta kotona :) Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä loma tulee aina tarpeeseen, eikä silloin tarvitse olla mitään ihmeellistä tekemistä, riittää kun pääsee nollaamaan oman päänsä ja olla perheen/ lasten kanssa. Kaikki nauttivat :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lomaviikkoa! Hyvä muistaa, ettei kukaan ole korvaamaton työelämässä, ehkä kuitenkin olemme korvaamattomia omille lapsillemme :D

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikkoa! Turha ottaa lomasta stressiä! Päivä kerrallaan ja jotakin kivaa jokaiselle päivälle, vaikkapa pyjamapäivä! Mukavaaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Voi veljet miten loma tekeeeeeeekääään hyvää juuri nyt =) Lokoisaa lomaa myös sinne =) Ihanissa kipoissa nuo narskut =)

  VastaaPoista
 6. Oikein rentoa ja nautinnollista lomaa! Aiak usein se kotona vietetty laatuaika on parasta, aina ei lomaan kannata ladata liikaa paineita. Minä kitkuttelen pääsiäiseen saakka ja pidän sitten viikon loman, toivottvasti silloin pääsee jo aloittelemaan jotain pientä puutarhassa.

  VastaaPoista
 7. Oikein rentouttavaa lomaa sinne koko perheelle<3

  VastaaPoista
 8. Ihania viestejä ja kommentteja! On mahtavaa, kun ei tarvitse ottaa lomasta paineita ja suorittaa sitä. Ja mä viihvyn kotona! Mukavaa lomaa muillekin lomalaisille!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa lomaa! Ja toivottavasti maltat tehdä juuri sitä mitä huvittaa oli se sitten istutushommia tai Netflixin tuijottelua! :D

  VastaaPoista
 10. Rentouttavaa lomaa! Kotilomissa on omat hyvät puolensa, minä tykkään niistä.

  VastaaPoista
 11. Just näin! Kotiäityisvuosia ei varmasti kadu kukaan. Töissä ehtii olemaan moneen kertaan.
  Oikein rentouttavaa lomaa! <3

  VastaaPoista
 12. Hetkiä, joita voit lämmöllä muistaa, mutta jos olisit jättänyt väliin, niin koskaan sitä korvaavaa muistoa ei tulisi. Lapset on lainassa ja hetken vain pieniä.
  Ihanaa lomaa teille rentoilun parissa :)

  VastaaPoista
 13. Kotiäitivuodet ovat olleet minun elämäni onnellisinta aikaa. Mistään en kokenut jääväni paitsi ja nautin arkisestä elämästä pienten lasten kanssa. Sen jälkeen työelämä jatkui, kuin ei koskaan poissa olisi ollutkaan. Kyllä elämään mahtuu monenlaista ja onneksi kukin saa tehdä valintansa itse.
  Iloista ja leppoisaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 14. Yksi asia mistä olen superkiitollinen on se, että mulla ei ole yhtään sellaista harmitusta, että voi kun oisin ollut enemmän läsnä. Me käytiin aktiivisesti kaiken maailman kulttuuririennoissa ja liikuntahommissa, että tuski oisin edes ehtinyt enempää. Ja työelämä tosiaan jatkui kuin poissa en olisi olis ollutkaan.

  Ja loma on ollut tosi kiva! Just tulin Superparkista. Aikuisellekin riitti tekemistä, kun oli koripalloa sun muuta höyryttävää. Nyt tosin vanhaa vähän kolottaa :D

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig