tiistai 13. marraskuuta 2018

Kynttelikkö rautalangasta

Rautalanka ja paksumpi alumiinilanka ovat ihania askartelumateriaaleja. Kieputtamisessa on jotain terapeuttista ja kivaa. Rautalanka taipuu niin monenlaiseen helppoon ja vaikeampaan askarteluun. Ajan saatossa kaappiin on kertynyt erilaisia rullia eri väreissä ja vahvuuksissa. 


Kieputtelin eilen helpon kynttelikön mustasta alumiinilangasta. Paksu lanka on pehmeää, helposti taipuvaa, mutta kuitenkin tukevaa. Loistava yhdistelmä juuri tällaisiin juttuihin. Kynttelikkö on taivuteltu yhdestä pitkästä palasta. Pidin kynttilät käden ulottuvilla ja pyöritin lankaa kynttilän varren ympärille, jotta nuo pikku jalustat ovat juuri oikean kokoiset. 


Rautalangan ja kynttilän väliin sujahti heleän vihreää tuijaa ja värjätyn callunan kukkavanoja. Aika ihastuttava yhdistelmä! Kummatkin kasvit kestävät kuivahtamista, joten ne pysyvät kauniina monta päivää. 


Marraskuu on ollut harvinaisen harmaa ja musta. Jotenkin tähän kotoiluun sopii se, että muutama kynttilä palaa. Töiden tekokin sujuu kivemmissa tunnelmissa. Juuri tämä on minulle sitä joulun odotusta, mistä olen aina nauttinut. Tämän isompaa se ei tarvitse. 

Me Versoilevat pyöräytimme instassa ihanan somehaasteen käyntiin. Toivomme, että mahdollisimman moni jakaa #versoilevajoulu tägillä omia fiilistelyitä, koristeluideoita ja joulujuttuja. Me jaamme niitä puolestamme Versoilevan instan storyssa. Jaettu ilo on niin monikertainen ilo!Joko teillä on joulun odotus vahvasti käynnissä?

Ihanaa keskiviikkoa!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig