sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Terveisiä syyslomalta

Terveisiä luonnon keskeltä savolaisista maisemista. Vasta päivä takana, ja henki kulkee jo paremmin. Vaikka lehtiä on jo pudonnut, on tällä vielä ihana ruska. Parasta on kuitenkin olla järven rannalla. Se näyttää aina niin erilaiselta eri vuoden aikoina. 


Jännitin etukäteen miten Nessa jaksaa reissun. Moni on varmasti huomannut instani storeista, että koira ei voi hyvin. Kyllä sillä askel täälläkin painaa, mutta vihdoin koira suostuu ulos ja lenkille. Parhaiden kavereiden kanssa tietysti. 


Tykkään siitä, että täällä ei ole katuvaloja. Herkkä hermostoni lepää juuri tällaisessa ympäristössä, missä ärsykkeitä ei ole ollenkaan. On tilaa liikkua ja hengittää. On ihanaa päästää koira ulos vapaaksi. Pysymme omilla mailla. Täällä on hyvä koirien hömpöttää.


Isommat koirat Nessa ja Muumi pulahtavat aina välillä järveen (ja ojiin). Tavoitteena on käydä joka päivä lenkillä metsässä lähimaastossa. Katsotaan rohjetaanko myös telttailemaan yksi yö. Lapset puoltavat ajatusta. Minua mietityttää karhut, ilvekset ja muut metsän eläimet. Tykkäsin kyllä lapsena itsekin telttailla. Olen koko ajan enemmän innoissani luontoharrastuksesta, joten luulen, että telttakin pitää kaivaa taas käyttöön.

On mahtavaa, että lasten koulussa syyslomaa on kokonainen viikko. Olen oppinyt odottamaan tätä ruskan täyteistä tauon paikkaa. Koen, että huiliviikko syksyn keskellä on hyväksi myös lapsille. 


Ja viikko on vasta alussa! Ihanaa lomaa kaikille sitä viettäville!  


SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihanat puittteet ja rauha viettää lomaa.
  Rauha ja loma tekee aina hyvää ja varsinkin luonnon lähellä.
  Olipa muuten kauniit kuvat, niistä näkee kuinka koiratkin nauttivat.
  Oikein rentouttavaa ja antoisaa lomaa!<3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa syyslomaa teillekin: todella kauniit puitteet, ja hui mitä vesipetoja koirat näin kylmälläkin!

  VastaaPoista
 3. Ihana tervehdys syksyyn valmistuvasta luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig