perjantai 16. heinäkuuta 2021

Telttaretkellä

Rakastan telttailua ja retkeilyä. Lomat ovat tähän mennessä osuneet aina johonkin ihan muualle kuin kesähelteille, joten olen telttaillut milloin syksyn viimassa tai talvipakkasilla. Miten luksusta oli nukkua leppeässä kesäyössä. 

telttaretkellä_100outdoor

Koska keli on ollut kuiva, riitti pelkkä sisäteltta pitämään hyttysiä loitolla. Verkkojen läpi kajasti yölläkin valoisa horisontti. Yöt ovat Savossa yhä paljon valoisampia kuin Etelä-Suomessa. Retkipaikka oli pieni tuttu Tirrisaari Sonkari-järvellä. Sinne pääsi näppärästi veneellä.

tirrisaari-vesanto-100outdoor

Näissä telttaretkissä on sekin ihana juttu, että teen niitä äitini ja tyttäreni kanssa. On mahtavaa, että teini-ikäinenkin on niin innokas retkeilijä. Ilta meni uidessa pitkään ja ihmetellessä auringonlaskua. Yölläkin piti nousta nappaamaan pari kuvaa. 

telttaretkellä_100outdoor

Näissä päivän retkissä on se jännä, että ne tuntuvat mittaansa pidemmiltä. Kiireisen työkesän keskellä, nämä ovat melkoinen henkireikä. Kun kesää talvella mietin, nousevat juuri tällaiset retket mieleen kesän kohokohtina. 

telttaretkellä_100outdoor

Telttaretki ja huililoma vanhempien luona Savon maaseudulla osui täydelliseen kohtaan muutenkin. Tästä nimittäin alkoi kesäloma. En pääse missään lomamoodin niin helposti kuin täällä. Ei ole työasiat kiinnostaneet tai mietityttäneet pätkääkään. 

telttaretkellä_100outdoor

En edes muistanut millaista on viettää kesälomaa. Onneksi tässä on 3 viikkoa aikaa miettiä sitä. Ihan parasta!SHARE:

2 kommenttia

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig