perjantai 28. huhtikuuta 2017

Nähdään telkkarissa

Täällä ollaan taas jännän äärellä. Vietin viime kesän puutarhaohjelmaa tehden ja keskiviikkona 3.5 se vihdoin näkee päivänvalon. Piha ja parveke pärähtää eetteriin klo 20.00 maikkarilla, joten se on juuri oikea aika säätää kanava kolmoselle. Piha ja parveke on Suomen kaunein koti-ohjelman uusi ulottuvuus, jossa vieraillaan 10 ohjelmaan osallistuneen perheen luona. Luvassa on pientä ja suurempaa laittoa ja touhua. Emme niinkään laita pihoja kokonaan uuteen uskoon vaan teemme kaikkea kivaa pihoille ja parvekkeille. Lähes joka juttu pitäisi olla jokanaisen tehtävissä. 

kuva: Numi Nummelin

Suomen kaunein piha-ohjelman teosta oli kulunut kaksi vuotta, kun Piha ja parvekkeen kuvaukset alkoivat. Oli ihana palata kameran eteen. Työskentely on hauskaa ja antoisaa. Minulta kysytään useinmiten ohjelman teosta, että jännittikö. Ei jännittänyt. Jostain syystä olen aina kokenut sen luontevaksi. Sen sijaan en ole ihan niin viimeisen päälle pro huolehtimaan miltä näytän. Onneksi siellä on iso kööri huomauttamassa, jos hiuskarvat vaeltavat ja essu repsottaa.


Näinkin pientä ohjelmaa on tekemässä useampi ihminen. Ohjaaja ja tuotantopäällikkö ovat luottopakkeja paikanpäällä. Maskeeraaja pitää huolen siitä, että naama ei ole multainen. Lisäksi mukana kulkee kuvaaja ja äänimies. Ohjelman tekoa seuraa taustalla tuottaja ja homman viimeistelee leikkaaja. Eli ihan pelkästään minun show tämä ei ole. Isoin kiitos kuuluu näille rautaisille ammattilaisille. Ohjelmasta tuli ihana!


Teitä bloggaajia ja lukijoita kiinnostanee, että ohjelmassa vilahtelee teille tuttuja naamoja myös parista muusta blogista. En paljasta jaksoja, saatte bongailla koko sarjan läpi. Versoja vaahteramäeltä-blogin Riina on hyvä ystäväni ja kollegani tosielämässä ja hän oli ihan valtava apu parissa jaksossa. Riinan puoleen käännyn aina muutenkin, jos joku rassaa mieltä. 


Ja sitten tämä oma lukunsa... En voi tehdä mitään ilman Kanelia ja kardemummaa-blogin Mariaa, en edes telkkariohjelmaa. Koska ystävyys, syvä luottamus ja loputtoman huono huumori. Jo kuva kertoo kaiken. En tajua miten emme taas tajunneet ottaa kuvauksissa mitään muuta kuvaa kuin tämän. Joten olkaa hyvät - yhtäläisen karmean näköisenä molemmat. Huomatkaa myös muodikas t-rex poseeraus. 

kuva: Maria Kesänen


See you!


SHARE:

68 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Musta on ihanaa, kun perheetkin ovat tosi monille katsojille tuttuja. Myös heidän joukossaan vilahtaa pari bloggaajaa ;)

   Poista
 2. Kovasti odotettuja ovat puutarhaohjelmat, ja tätä odotan nyt erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla :) Mä sain viimeksikin niin ihanaa kannustusta täältä blogistaniasta. Ihan parasta :)

   Poista
 3. Mulla ois menny tää ohi, kiva ku muistutit :)

  VastaaPoista
 4. Jee kiitos ennakkomainoksesta! Kiva kuulla miten hauskaa ja antoisaa teillä on ollut! Vitsi ne on laittaneet sulle ihanat enkelikiharat.

  VastaaPoista
 5. Uutena lukijana ja blogin pitäjänä hämmästyn uudestaan ja uudestaan tästä ihanasta blogimaailmasta..totta kai katson..jospa saisin ideoita omille terasseille ja pihaan.Kivaa Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän bloggaajien keskuudessa on tosi hyvä henki ja ihanan kannustava ilmapiiri. Tervetuloa joukkoon! :)

   Poista
 6. Tunne on kyllä molemminpuolinen. On ihana omistaa tuollainen ystävä ja kollega, joka ymmärtää puutarhahulluuden ja kaikki työn haastavat tilanteet puolesta sanastakin. Oon kyllä niin kiitollinen kaikesta sun tuesta ja avusta! 😘
  Ja tästä uudesta kokemuksesta! Ihailen sun työtäs ja taitoa sekä koko huipputiimiä! Oli huikeaa nähdä, miten muuntauduit lapionvarresta, yhtäkkiä freesisti ja selkeästi työvaiheista kertovaksi juontajaksi. Olet luotu telkkariin! Ja odotan tätä ohjelmaa valtavasti kaikin puolin! Idea on mahtava ja antaa varmasti paljon katsojille toteuttamiskelpoisia vinkkejä. 🌿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kivaa ja helpottavaa, kun pääsit mukaan kahteen jaksoon. Kaiken työn lisäksi oli vielä hauskaa :D

   Poista
 7. Keskiviikkona siis ruudun ääreen. Varmasti kiva ohjelma!

  VastaaPoista
 8. Kovasti olenkin tuota ohjelmaa jo odotellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan ei tarvitse enää odotella. Toivottavasti tykkäät :)

   Poista
 9. Tätä olen odottanut 😊 Ehdottomasti katson, sillä oma rivaripiha kaipaa ehdottomasti jotain pientä ja kaunista. En halua enää samanlaista työmaata kuin omakotitalossa oli, mutta aina pitäö vähän olla kuopsuteltavaa ja ihailtavaa.

  Tulisipa keskiviikko jo 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haikailen monesti pienemmän pihan perään. Aika ei vain riitä, kun on kesät töissä. Tosipaikan tullen tuskin kuitenkaan olisin valmis luopumaan.

   Poista
 10. Kiitos vinkistä, puutarhaohjelmia ei todellakaan tule telkkarista yhtään liikaa! Keskiviikkoa odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi munkin mielestä tulla paljon enemmän ja monipuolisemmin. Tammikuusta alkaen :D

   Poista
 11. Juu, valmiina ollaan! Ihanaa että tulee taas puutarha ohjelma telkusta, niitä tulee liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivoisin laajempaa kattausta sekä ulkolaisista että suomalaisista ohjelmista. Joku suomalaisen tekemä puutarhamatkaohjelmakin ois ihana :)

   Poista
 12. Näin mainoksen ohjelmasta ihan vain vilahtaen ja olin näkevinäni siellä sinun kasvosi. Nyt sitten tuli varmistus aiheesta. Kiva katsella puutarhaohjelmia, vaikka tokihan ne saisivat tulla jo aiemmin keväällä. Lämmön ja valon myötä elämä siirtyy pihamaalle ja silloin telkkuojelmien katsominen tai tallentaminen unohtuu tyystin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ohjelmat voisivat alkaa jo tammikuussa :D Nyt sun täytyy kyllä muistaa. Kasilta on jo aika raahautua sisälle :D

   Poista
 13. Näin mainoksen ja kirkaisin Kati! Oi että, isännän ilme kertoi ihmetyksestä! Upeaa, tiedossa on jälleen kunnon pihaohjelma vaikka kuten Between mainitsi, meillä tarhureilla olisi paremmin aikaa katsella pihaohjelmia silloin kun maa on jäässä ja 'valkoinen' hanki peittää maan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ymmärtääkö siipat miten ihana ja lämminhenkinen yhteisö meillä on netissä? En ekoina vuosina tuntenut ketään bloggaajaa livenä, mutta tuntuivat ne jo silloinkin kaikki yhtälailla kavereilta. Onneksi nykyään on bloggaajatapahtumia puutarhabloggaajillekin :)

   Poista
 14. Kiva juttu! :) Pitääkin olla telkkarin ääressä oikeaan aikaan.

  Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 15. Vastaukset
  1. Mulle merkkaa tosi paljon tuki ja kannustus juuri blogisiskoilta :D

   Poista
 16. Mukavaa että tulee uusi puutarhaohjelma! Mielenkiintoista katseltavaa siis varmasti tulossa. :)
  Kuvasta päätellen voisitte kyllä olla Marian kanssa olla vaikka siskokset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ensimmäinen joka noin sanoo :D Me kuullaan sitä tasaisin välein :D

   Poista
 17. Hyvä että muistutit!
  Mietinkin tässä että milloin tämä ohjelma alkaa;)

  VastaaPoista
 18. Jee, kiva että vinkkasit - mä katson niin vähän telkkaria, että aina jälkeenpäin harmittelen, kun vahingossa oon skipannut monta kivaa ohjelmaa.
  Täälläkin puutarha kaipaisi jotakin "pientä" säätöä, mutta nythän tulikin taas sopivasti lunta, joka peitti kaiken :D
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin menee multakin. Siksi juuri postauskin. Ja ohjelmassa on todellakin sitä pikkusäätöä ja vinkit ja ohjeet niihin puutarhan perusjuttuihin :)

   Poista
 19. Onpa kiva nähdä uusi puutarhaohjelma erityisesti niiden "kaikki uusiksi"-versioiden rinnalla. Odotan kovasti, mitä olette saaneet aikaiseksi!

  Heititpä kovan koukun tuon bongaa bloggaaja -haasteen kanssa, nythän ohjelmaa on katsottava sillä silmällä, että kuka tällä kertaa. Ja eikös tuon viimeisen toivotuksen pitäisi olla ennemminkin, että see me? :) Aion kyllä nähdä sinua, toivottavasti myös joskus toisinkin päin.

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhhaaaa.... Se me tosiaan! Me niin ollaan missattu toisemme. Laita mulle viestiä ennakkoon jos oot menossa johonkin bloggaajatapahtumaan. Mä teen samoin. Kyllä me vielä nähdään. Ja ilman sitäkin... Vanhoja tuttujahan tässä ollaan jo :D

   Poista
 20. Juu, kiitos..! Tämä onkin juuri se kuva, minkä kaikista maailman kuvista halusin jakaa eetteriin :D :D Mutta kuva tiivistänee kaiken, ollaan kuin vanha aviopari. For better, for worse <3 Olet huikea ammattilainen, korkea hatunnosto ja kiitos kaikesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on paras kuva ikinä, koska se naurattaa joka kerta. Ja eikö vaihtelu somekanavassa ole juuri se mitä tänä päivänä kaivataan ;)

   Poista
  2. Hi hi hii, oli pakko palata katsomaan tätä aivan järkkyä kuvaa koko ruudun kokoisena. Koska alkuperäinen puhelimen pienellä näytöllä ei ole lainkaan näin karmiva. Tää todellakin naurattaa ihan joka kerta! :D :D

   Poista
  3. Hahhhaaaahhhaaa.... Mua kans. Oma naama lähes oman naaman kokoisena hirvityksenä isolla ruudulla. Täytyy todeta, että olet yhtäläisen edustava :D :D :D

   Poista
 21. Tätä olen jo odottanut innolla! Laitoin jo digiboksin nauhoittamaan, jos en ruudun ääreen juuri sillä hetkellä kerkeä. Puutarhaohjelmia tulee turhan vähän. Ohjelmasi on varmasti ihana! Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois ihanaa nähdä sellainen ohjelma missä olisi pitkälti valmis ja iso oikean harrastajan puutarha. Meillä ei hirvesti ole sellaisia nähty. Niissä on korkeintaan vierailtu. Toivottavasti tästäkin ohjelmasta välittyy tekemisen ilo :)

   Poista
 22. Liimaudun ruudun ääreen:)
  Ja bongaan teidän kolmen lisäksi muitakin blogikamuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin, että voiko siitä mainita ;) Siellä tosiaan nähdään muitakin kuin meidät kolme :D

   Poista
 23. Kiva juttu, ehdottomasti olen yksi monista ohjelman katsojista. Jostain näin ennakkotiedon ja ohjelma on jo laitettu allakan kulmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainokset ovat jo kuukauden päivän pyörineet. Yllätyn aina itsekin, kun itseni bongaan telkkarista höröttämässä :D No, keskiviikkona nähdään :)

   Poista
 24. He-hee! Viimeinkin puutarhaohjelmaa. On odotettu. Loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ohjelma tarjoilee teille konkareillekin jotain viihdettä :)

   Poista
 25. Vastaukset
  1. Koko viime kesä oli ihana! Kyllä oli lystiä kuvauksissa. Ehkä se välittyy teillekin :)

   Poista
 26. Sii juu tosiaankin huomenna Kati! ;) Voi että on jännää, mahan pohjassa oikein kutkuttaa...

  Talvipaussin jälkeinen pihannyhräämishulluus on iskenyt ja nyt tekisi mieli olla ulkohommissa koko ajan. Piha on haravoitu jo pariin otteeseen vaikkei lumikaan ole kunnolla sulanut. Siitä se alkaa ja rauhoittuu ehkä joskus syksyn kynnyksellä...

  Huomiseen - saankohan nukuttua ensi yönä..? ;)
  Mirkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, huominenhan on teidän päivä. Mä en jostain syystä jännitä näitä. Mukavaa, että vihdoin alkaa :)

   Poista
 27. Viimeikin jotain mieluista katsottavaa televisiosta :).

  VastaaPoista
 28. Katselen juuri ohjelmaa täytyy todeta viehättävä nainen olet:) t.Jani-75

  VastaaPoista
 29. Niin hauskaa nähdä behind the scenes -juttuja ohjelman teosta!

  Oli kyllä kiva ohjelma ja SÄ olet todellinen luonnonlahjakkuus! Onnea Kati hienosta ohjelmasta <3 <3 SÄ OOT LOISTAVA!

  VastaaPoista
 30. En ole mikään pihaihminen, mutta tämä on huippuhyvä ohjelma. Kiitos siitä upealle, ammattitaitoiselle, asialliselle, kauniille Katille. Katson kaikki uusinnatkin, niin on pihat kuin nainenkin nättinä. :) T:Poritar

  VastaaPoista
 31. Ihana ohjelma seurata!

  Mistä viime jaksossa nähdyt valkoiset reto palloamppelit oli hankittu ja onko tietoa niiden saaatavuudesta tänä vuonna? Oli todella hauskat ja jäivät mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palloamppeli on elhon b.for soft air. elhon tuotteita löytyy eniten Bauhausista. Valikoimat ja varastotilanne vaihtelevat aina myymälöittäin. Tuotetta tuo maahan Stc-Trading. Sieltäkin voi varmasti tarkemmin kysyä missä amppelia varmasti on.

   Se amppeli on superihana ja olen saanut koko viikon viestejä sitä koskien :D

   Poista
  2. Kiitos :) Pitää käydä etsimässä, kun 11v poikani aivan rakastui niihin ja vaati että niitä pitää hankkia :) Taisi sisustus-ja istutuskärpänen puraista kun katsoi ohjelmaa kanssani ;)

   Poista
  3. Kyseinen amppeli tuntuu puhuttelevan monenikäisiä. Siinä on retro ja leikkisä meininki ja kauniin yksinkertainen muotokieli. Se on myös omien lasten suosikki :)

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig