keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Kuivakukkia ja kurpitsoita

kuviakukkia_100outdoor
Näin syksyn tullen tykkään pehmeistä ruskean sävyistä erityisesti halloweenin alla. Parhaiten lopputulokseen pääsee kuivilla heinän kukinnoilla ja kuivakukilla. Suurin osa löytyi omasta pihasta. Pari koreampaa heinää oli jo valmiiksi kotona. Ne olen ostanut pari syksyä sitten. Ja juuri se kuivakukissa on parasta - ne ovat käytännössä ikuisia. 

kuivakukat-100outdoor

Täydellinen pari kuivakukille ovat velboasta tehdyt samettisen pehmeät kurpitsat. En aina tahdo löytää mieleisiä oikeita kurpitsoja, joten pyysin äitiä tekemään kankaasta erilaisia. Näin värejäkin sai valita itse. Pyysin sekaisin mahdollisiman monta väriä. Musta näistä tuli aivan superihanat!

kuivakukat-100outdoorkuivakukat-100outdoor
halloween-kurpitsat-sametista-100outdoor

Kuivakukka-asetelman tein Aaltomaljakkoon, jossa on tuki kukille. Näin kukat saa ilmavasti pystyyn.  Tykkään yhdistää kuivakukkia ja -heiniä erityisesti lasimaljakoihin. Yhdistelmässä on jotain tosi siroa ja kaunista. 

kuivakukat-100outdoor

kuivakukat-100outdoor

Oman pihan kukkivista heinistä on iloa niin pihalla kuin syksyn asetelmissa. Keräsin isot määrät heinänkukintoja sisälle kuivumaan. 

kuivakukat-100outdoor
kuivakukat-100outdoor

Juttelimme kuivakukista myös uusimmassa Puhetta puutarhasta -podissa. Voit kuunnella kukkavinkit suoraan alla olevasta soittimesta. 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig