torstai 7. lokakuuta 2021

Deizi etsii kotia

 Meillä on taas viikon ajan ollut uusi hännän heiluttaja hoidossa 🐾 Deizi on rescue-koira, joka tuli meille Viipurin koirien kautta, kuten aiemmatkin hoitokoiramme. Deizi on syntynyt maaliskuussa 2021.  Koira on meillä siihen asti, kunnes se löytää oman loppuelämän kotinsa. 

rescuekoirat-100outdoor

Oli hauskaa saada vaihteeksi tällainen hieman pienempi koiruli kylään. Deizillä on nyt ikää 7 kuukautta, mutta veikkaan, että siitä tulee hieman pienempi keskikokoinen koira. Deizistä tulee juuri passeli! 

rescue-koira-100outdoor

Meillä on tällä hetkellä olkkarin lattia kuorrutettu erilaisilla leluilla. Deizi on niistä liikuttavan innostunut. Tällaista aktiivista yksinleikkijää en ole ennen tavannutkaan. Deizi viihtyy pitkiä aikoja lelujensa parissa. Välillä se torkahtaa ja jatkaa sitten pehmojensa kanssa touhottamista. Deizi on osannut rauhoittua hienosti, kun me etätyöläiset naputamme koneiden ääressä koko päivän.

rescue-koira-100outdoor

Deizi on hieman arka ja säpsyy kovista äänistä ja yllättävistä liikkeistä. Samaan aikaan Deizi on myös reipas. Se jaksaa taivaltaa kilometritolkulla metsässä. Ja se on tietysti minusta ihan parasta. On joka kerta yhtä mahtavaa, kun rescue osoittautuu täysin valmiiksi lenkkeilijäksi. Se kun ei ole itsestään selvää. Remmissäkin mennään pääosin jo tosi hienosti. 

Jos ihmettelit mattoja, niin Deizi on täysin sisäsiisti. Se oli sitä saman tien. Tätä asiaa muuten kysytään minulta eniten, kun puheeksi tulee entiset tarhakoirat. Onko sisäsiistiksi opettaminen vaikeaa? Ei ole. Ihan näin helppoa kuin Deizin kanssa se ei ole joka kerta, mutta en ole ikinä kokenut siistiksi opettamista vaikeaksi.

deizi-viipurinkoirat-100outdoor

Toivon hartaasti, että Deizi löytää kodin rauhallisesta alueelta, rauhallisesta kodista. Aidattu piha olisi jo melkoinen lottovoitto, mutta luonto lähellä kotia olisi sekin jo tosi mahtavaa. Deizin adoptoinnista päättää yhdistys ja koiravaraaja. Jos kiinnostuit Deizistä, lue ensin adoptio-ohjeet Viipureiden sivuilta. Siellä voi sitten halutessaan naputella myös hakemuksen Deizistä.

rescuekoirat

Saa toivottaa onnea kodin etsintään! SHARE:

3 kommenttia

  1. Toivottavasti tuo suloinen koira löytää hyvän kodin. Jännältä kuulostaa tuo löytökoirien pitäminen, mutta eikö tunnu vaikealta sitten luopua koirasta johon on ehkä jo ehtinyt kiintyä?

    VastaaPoista
  2. Så söt! Hoppas Deizi kommer till ett fantastiskt hem...
    Jag önskar jag mig en hund någongång i framtiden :)
    Kram från Titti

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig