keskiviikko 11. helmikuuta 2015

VALOILMIÖ


Aamupalapöydässä istuessani vastaan tuli jotain mitä en ole moneen kuukauteen nähnyt.
Vaikka päivä pitenee ja illalla on valoisaa pidempään, niin silti tämä aina yllättää joka vuosi.
 
Olisiko se kevät joka sieltä yrittää punkea?
SHARE:

13 kommenttia

 1. Ihana kuva!
  Täälläkin vaaleanpunainen auringonnousu lupaili hienoa päivää. No, sitten sää pilvistyikin, mutta lämpötila on +4 astetta ja se tuntuu niin keväiseltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivas oli kuin tulessa. Täällä paistaa aurinko vieläkin. Piti ihan kaihtimia laskea kun häiritsi työntekoa. Hyvin nurinkurista :D

   Poista
 2. Ehkäpä se talvenselkä alkaa taittumaan :).Tosin sääennusteiden mukaan huomisesta eteenpäin palataan taas kunnolla pakkasille. Viimeiset kaksi päivää on kyllä kevään tuntua ollut, räystäistä tippuu vesi koko ajan ja maa alkaa paikoitellen paljastumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvet ovat olleet viimevuosina niin kummia, että vielä ei kannata nuolaista. Tällainen välikevät tietää monesti huonoa kasveille, jotka tarvitsisivat kunnon lumipeitteen talvehtiakseen.

   Poista
 3. Ihmettelin itsekin tuota ilmiötä aamulla kun heräsin ja ajattelin jo että olenko vahingossa nukkunut iltapäivään vauvelin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti piti kaivaa kameraa esiin. Nauratti kun naapurikin oli pistänyt melkein identtisen kuvan faceen. Näin harvinaista herkkua tämä on :D

   Poista
 4. Aamu oli tosiaan upea täällä Pirkanmaallakin, taivas kuin tulessa, hienolta näytti ja vieläkin paistaa aurinko! Lisää kiitos, tällaiseen ei kyllästyisi koskaan!

  VastaaPoista
 5. Parina aamuna olen samaa valoilmiötä ihastellut. On se vaan helpompi kömpiä sängystä, kun sarastuksessa on tuollaisia sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin tällaisen vasta eilen. Meidän keittiö on aamuauringossa mikä on varsinkin kesällä ihanaa!

   Poista
 6. Oli ihan jees ajella töihin tässä valoilmiössä :) Ulkona tuoksui tänään jo kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuoksu ja äänet alkaa kuulua keväälle. Saa nähdä miten pakkaset sanovat siihen. Saisi tulla jo.Siis kevät kunnolla :)

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig