tiistai 16. helmikuuta 2016

NIIN MUODIKASTA!

 Viherkasvien ollessa kovin trendikkäitä tällä hetkellä, olen erityisen iloinen  mehikasvien esiinmarssista. Saatavuus on nykyään helppoa ja hinnat edullisia. Olen aina kokenut vetoa näihin vettä varastoiviin kasveihin. Lapsena ihastuttivat myös erilaiset kaktukset. 


Parhaiten vinkkejä näiden hyödyntämiseen lötyy Pinterestistä hakusanalla succulent. Kekseliäimmäit ovat hyödyntäneet näitä jopa hääkimpuissa ja kattauksissa. Itse tykkään näistä pikkuruukuihin ja lasipurkkeihin istutettuna. Myös mehikasviryhmät koristevadeissa miellyttävät. 


Omani istutin taimimultaan, mutta yhtä hyvin kasvi viihtyy hiekassa.
SHARE:

22 kommenttia

  1. Kivan näköinen tuo sinun mehikasvisi. Nyt maalasit mun verkkokalvoille kuvan johonkin kivaan vatiin istutetuista mehikasveista eli sellainen täytynee toteuttaa piakkoin...

    Ihanaa aurinkoista päivää sinulle Kati <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sellainen viime kesänä partsilla ja oli tosi kiva! Mä luulen kans, että haen näitä Ikeasta lisää torstaina. Olen ollut tyytyväinen laatuun, valikoimaan ja hintaan.

      Poista
  2. Olen myös pienenä tyttönä kasvatellut erilaisia kaktuksia huoneeni ikkunalaudalla. Sinne jäivät äidin hoiviin, kun muutin pois. Olen myös hankkinut mehikasveja, koska ne on niin helppoja hoitaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla oli kaktuksia! Ja myös kukkalaudat! Niin ikävä kukkalautojakin. Oli ihanaa, kun pikkukoululaisen ei kaivannut oikeastaan mitään uutta huoneeseensa paitsi pieniä kaktuksia :D

      Poista
  3. Mehikasvit ovat myös mun suosikkijeni. Ne ovat kauniita ja helppoja. Ei haittaa, jos kastelu välillä tuppaa unohtumaan.
    Japanilaiset ovat ihan hulluina kaikkiin mehikasveihin, niiden rakastajilla on omia blogeja ja muita sivustoja. Ja muuallakin ne näyttävät olevan niin pinnalla. Pikkuhiljaa innostus onneksi rantautuu Suomeenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitäisi Riina joskus tehdä joku postaus missä suosittelet japanilaisia blogeja. Miten onnistuukin jotenkin kaikessa olemaan niin tyylikkäitä?

      Ja nämä on ihania! Olen aina rakastanut näitä. Ja nyt rakastavat kaikki muutkin :D

      Poista
    2. Toi onkin hyvä idea! Olen listannut vähän japanilaisia blogeja mun blogin sivupalkkiin. Mut niistä vois tehdä tosiaan joskus ihan oman postauksenkin.

      Poista
  4. Ompa kaunis, tuo voisi menestyä miullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jos ei menesty, niin tähän voi suhtautua kuin pitkäikäiseen leikkokukkaan :D Joka on mullassa ja ruukussa. Kyllä tämä nyt tovin ainakin kestää!

      Poista
  5. On kyllä kauniin näköinen :)

    VastaaPoista
  6. Ovat kyllä ihania, niistä voisi tehdä lasipurkkiin vaikka pienen autiomaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa Sinulla hankala robottikysely ennenkuin pääsin kommenttia antamaan!

      Poista
    2. Häh? Ei mulla pitäisi olla mitään. Pakko alkaa tutkia asiaa. Niin ärsyttävää! Olen mielestäni tarkoituksella kaikki tollaset jättänyt pois, kun inhoan hankalaa kommentointia itsekin. Tuhannesti kiitos kommentista ja sitkeydestä, jota ei selättänyt edes mun robotti :D

      Poista
  7. Hassua, itsekin tykkäsin lapsena kaktuksista! Keräilimme niitä naapurin pojan kanssa. 3-vuotiaan kanssa en uskalla vielä kokeilla, mutta koululainen saattaisi innostua. Ja pitää näppinsä erossa! Kiitos muistutuksesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai meillä oli jo lapsena sama harrastus :D Kaktukset on vieläkin kivoja!

      Poista
  8. Kivannäköinen kasvi. Ihanan näköisiä kasveja sinulla täällä... tänne jäänkin lukijaksi ;-)seuraavaa postausta odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi. Mikään ei ilahduta enemmän kuin lukijat ja kommentit :)

      Poista
  9. Mehikasvit ovat mieleeni ja vaikka ne mielletään jotenkin moderneiksi, tykkään kun niitä yhdistelee romanttisempien kasvien kanssa. lapsena keräilin minäkin kaktuksia ja juuri viime viikolla poikani 18-vee kävi Plantsusta ostamassa itselleen kolme kappaletta!

    VastaaPoista
  10. Kaktuksen jo hankin monenmonen vuoden tauon jälkeen, ehkä seuraavana sitten vuorossa mehikasvit. Mä olen myös pinterestissä ihastellut mehikasvien käyttöä hääkoristeluissa, upeita juttuja saatu kyllä aikaiseksi!

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig