lauantai 27. tammikuuta 2018

Aamuhämärässä

Yksi empijutuistani on aamuhämärässä nautittu aamukahvi. Kahdeksaan nukuttu aamu on meillä jo myöhäinen. Talvella valo on silloin vielä vähissä. Talo on tosi hiljainen ja koirallakaan ei vielä ole kiire ulos. Puoli tuntia ja pala rauhaa. Uutiset ja aamupala.


Se on kumma miten lapsiperheen arjessa tällaiset jutut nousevat niin suureen arvoon. Oma pieni hetki takaa sen, että jaksaa juosta tukka putkella asioilla. Onneksi on aikaa myös ihan vaan olla. Supermarsu-leffa päivän ohjelmana ei myöskään kuulosta hullummalta.Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

15 kommenttia

 1. Ihan samoissa ajatuksissa ollut itsekin. Ne omat pienet hiljaiset hetket ovat nousseet suureen arvoon arjen tiimellyksessä. Nautin niistä erityisesti vaikka rakastankin lasten eloa kodissamme, jota tulen varmasti kaipaamaan myöhemmin elämänvaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kaikesta. Mä harvoin kaipaan ns omaa aikaa. Parhaita onkin oikeestaan ne hetket, kun perhe on lähellä ja talo rauhallinen.

   Poista
 2. Ennen kaipasin aamuisin hetken omaa aikaa, mutta Taikan kanssa olen oppinut siihen, ettei sitä ole. Heräämme yhtäaikaa ja marssimme aamupalalle...Ehkäpä vielä joskus juon aamukahvin hiljaisuudessa ;) Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti nämä vaiheet on lasten kanssa vaihdelleet. Kahden esiteinin kanssa ollaan kyllä ihan uuden edessä taas.

   Poista
 3. Viikonloppuaamut ovat ihan parhautta! <3 Ihanat on myös nuo raidalliset tulppaanit ja niiden maljakot.
  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi lakata hamstraamasta maljakoita. Osta aina, kun löydän jonkun mieleisen. Toi turkoosi on äidiltä ja mun ehdoton suosikki. Ja noi raidalliset tulput <3

   Poista
 4. Aamun rauhalliset hetket on huippuja. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi koko viikonloppu on melko rentotahtinen. Sopii mulle :)

   Poista
 5. Ihanaa viikonloppua myös Sinulle :) - itselläni on jo hieman liikaakin sitä omaa aikaa kun esikoinen asuu jo omillaan, nyt sitten kaipaan niitä hetkiä kun Hän oli pieni ... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se varmasti menee. Mua on ihmetelty, kun en ole vienyt lapsia juuri hoitoon. Musta on tosi ihanaa, kun tiedän että ei tartte harmitella, kun ovat isompia. Ikävä kun niitä tulee ihan joka tapauksessa.

   Poista
 6. Minä olen enemmän iltaihminen ja otan omat rauhalliset hetkeni illalla lasten mentyä nukkumaan. Viikolla pitää herätä niin aikaisin, että viikonloppuisin nautiskelen sängyssä myöhään. :) Tapansa kullakin. Ihanaa lauantai-iltaa teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapansa tosiaan kullakin. En ole tainnut ikinä osata nukkua tosi myöhään. Pala rauhaa itse kullekin, kun sopiva aika on :)

   Poista
 7. Lovely pictures! Have a great sunday now!
  Love from Titti

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig