sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Ihanat esikot

Kuinka moni myöntää nappaavansa esikoita mukaan lähes joka kauppareissulla? Näitä ei vain voi vastustaa. Sekin käy tekosyyksi, että viimeksi ostin tulppaaneja. Tai krysanteemeja. Pääasia että koti kukkii ja kevättä kohti mennään. 


Esikot pitävät viileästä ja valoisasta paikasta. Meidän 90-luvun alussa rakennettu talo on ilmeisesti tarkoitukseen kyllin vetoisa, sillä täällä voidaan hyvin. Mikään ei estä sitä, että säästäisi taimet kevääseen saakka ja istuttaisi ulos. Tilapulan vuoksi olen kuitenkin satsannut mieluummin esikasvatukseen kuin esikoiden hyysäämiseen. Hiljalleen ole istuttanut myös ulos näitä kavereita. Pidän niistä vuosi vuodelta enemmän!


Leppoisaa ja lumista sunnuntaita! 
 
SHARE:

7 kommenttia

 1. Esikot ovat ihania ja olen niitä kauppareissulla aina katsonut ja toivonut löytäväni riittävän freesiä yksilöitä. Valitettavasti ovat olleet sen verran ylikukkineita etten ole sitten mukaan ottanut. Olisi kiva, kun tulisivat myyntiin nuppuisina. Sinun esikot näyttävät ihastuttavilta ja keväisiltä <3

  VastaaPoista
 2. Viimeksi perjantaina hypistelin esikkoja kaupassa, olivat vieläpä puoleen hintaan. Mutta jätin ostamatta, minun hoidossa kukkivat niin lyhyen aikaa ja ehtivät nuutua ennen kun pääsen istuttamaan ne ulos. Mutta kauniita ovat, ehdottomasti.

  VastaaPoista
 3. Esikot ovat todella ihania ja harmittaa vain, etten koskaan saa niitä pidettyä hengissä siihen saakka, että saisin siirrettyä ne ulos kukkapenkkiin.

  VastaaPoista
 4. Mun tulee yleensä tartuttua siihen tulppaanikimppuun, vaikka esikotkin ovat kyllä suloisia;)

  VastaaPoista
 5. Ostan esikoota, mutta vähä keväämmällä vasta tai jos näen oikee namun färisen yksilön. Jos tulis tällä kertaa aikaane kevät, sais ne varemmi pihalle ja puutarhahan. Yrittää pitää, vaikkei aina onnistukkaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanan herkät kuvat ja esikoiden sävyt!
  Tykkään näistä vähän hailakamman sävyisistä esikoista enemmän, kuin niistä ihan kirkkaista. Ja saviruukut tuovat sen juuri oikean tunnelman. <3

  VastaaPoista
 7. Tulee ostettua tulppaaneja eniten, mutta esikoitakin joskus. Viikonloppuna Hesassa näin jo helmililjoja ja muita kevätkukkia myynnissä kaduilla!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig