tiistai 4. joulukuuta 2018

Joulu, kranssit ja uusi podcast


Joulukuu on pyörähtänyt käyntiin melkoisella mylläkällä. Päivät ovat olleet ympäripyöreitä, kun nettikauppaan on valmistunut uusia tuotteita myytäväksi. Ihanaa, raskasta ja niin palkitsevaa saman aikaisesti. Myös Versoileva pitää ihanan kiireisenä. Koska joulu on antamisen aikaa, päätimme tehdä Versoilevan instagram-tilille joulukalenterin. Ja mitä olisi joulukalenteri ilman arvontoja. Onneksi meillä on mahtavia yhteistyökumppaneita!


Kaiken hössötyksen ja haipakan keskellä olen onnistunut tehdä kasvihuoneeseen joulun, istuttaa joulukukkia ja leipoa kasaan esikoisen synttärit. Kasvihuoneen joulukuuset ja kranssit saavat minut niin hyvälle mielelle! Ansarissa on ihana käydä hengähtämässä ja kuvaamassa. Pihtakuusi on ollut mahtava löytö. Se ilahduttaa ensin kasvihuoneessa, tulee jouluksi meille sisään ja kevääseen se seisoo kasvarin vieressä. 


Teimme Kukkalan Sannan kanssa kranssiaiheisen podcastin, jonka löydät postauksen lopusta. Meiltä on kyselty kranssikursseja, joita ei valitettavasti vielä tälle joululle ehditty järjestämään. Versoilevalla on kuitenkin paljon ideoita, joten eiköhän me myös jokunen kurssi saada aikaiseksi jossain vaiheessa. Podcastissa on paljon hyviä vinkkejä jokaiselle, joka haluaa kransseja taiteilla itse.  Katso myös Versoilevan joulusivut, jossa on koottuna kaikkea kivaa jouluun. SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig