lauantai 15. joulukuuta 2018

Terveisiä auringon alta!

Meidän perhe lomailee yhdessä marras-joulukuun paikkeilla, kun työtilanne on joustavin. Parhaiten puhelinta ja meilejä pääsee pakoon, kun on mahdollisuus suunnata jonnekin pois kotoa. Tällä kertaa matkasimme Dubaihin. Blogi ei ole sen takia juuri päivittynyt. Matkakuulumisia on voinut seurata lähinnä instagramista. 


Dubai on erikoinen vastakohtien kaupunki. Keskusta on rakennettu niin täyteen leveys- ja korkeussuunnassa, että huimasi. Kaikki on suurta ja kaikkea on paljon. Viimeiset 9 päivää olen yrittänyt miettiä miten se on hyvä juttu. Turrena pilvenpiirtäjien ihmettely on alkuun hauskaa, mutta nopeasti se on nähty. Mieli kaipasi aika sukkelaan jotain aidompaa. Mitä lie se sitten tarkoittaa. Komeassa hotellissa palvelu on ollut hyvää, mutta ihmiset hyvin etäisiä. Todennäköisimmin juttuun vieraan ihmisen kanssa ajautui metrossa. Tällaisia kummallisuuksia olen täällä ihmetellyt.


Dubai on helppo, siisti ja turvallinen kohde lasten kanssa. Rannat pursuavat aktiviteetteja, jos kukkaro suinkin antaa myöten. Itselleni riittää pitkälti se, että aurinko hellii, voin haistaa meren ja hiekka rapisee varpaiden alla. Lapset ovat tottuneet siihen, että emme osta vain ostamisen ilosta ja huvituksista pitää osata valita ne kaikkein kiinnostavimmat. Tällä kertaa kävimme vesipuistossa (Wild Wadi), joka oli niin hyvä, että olin kyllä itsekin ihan innoissani. 


Dubaista löytyy myös sitä vanhempaakin aluetta, jos osaa ja haluaa etsiä. Al Seef on hauska yhdistelmä vanhaa ja uutta. Erikoista kyllä, ainakaan joulukuun alussa siellä ei ollut juuri ihmisiä. Dubai Mallissa oli tietysti senkin edestä. 


Tämän vuoden loma tuli niin tarpeen, ettei tosikaan. Olen lähinnä nukkunut ja levännyt, joten toivon, että tästä jää varastoonkin hieman. Mikään ei korvaa valon ja lämmön määrää keskellä Suomen pimeintä vuodenaikaa. Tästä on kiva lähteä hyvillä mielin kohti kotia ja sitä oikeaa joulua. 


Ihanaa sunnuntaita!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig