maanantai 6. huhtikuuta 2020

Aina mahtuu lisää

Puutarhaan mahtuu aina uutta, kun katsoo nurkkiaan uusin silmin. Hämmentävää kyllä, olen saanut istutettua puitakin varsin hyville paikoille vielä senkin jälkeen, kun puutarha oli aivan täysi. Pensaista ja perennoista puhumattakaan.  


Ruukkupuutarha on ollut jo vuosia suurin iloni. Sitä kun voi muokata joka kesä. Ja aina mahtuu uutta niin paljon kuin kukkaro antaa myöden. Koristekasvien lisäksi olen istuttanut ruukkuryhmiin hyötykasveja. Raparperi on ehdoton suosikkini, koska se on niin näyttävä ja yllättävä. 


Puhetta puutarhasta-podcastissa pyörii tällä hetkellä 3-osainen Omavaraisuus-sarja, jonka viimeinen osa käsittelee samaa aihetta kuin minäkin. Kuuntele ja opi käyttämään tilaa kekseliäästi. Podissa on runsaasti vinkkejä puutarhaan, patiolle ja parvekkeelle. Tein aiheesta myös vinkkiarttikkelin Versoilevan sivuille. Podin voit kuunnella suoraan alla olevasta soittimesta.Aurinkoista tiistaita! Sitä piisaa nyt!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuo raparperi näyttääkin ihmeen kivalta tuossa ruukussa. Mietin otatko ollenkaan sitä siitä syötäväksi vai pidätkö vaan koristeena? Mukavaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig