lauantai 2. joulukuuta 2023

Pehmeät joulupaketit + North Outdoor -alekoodi!

 Kaupallinen yhteistyö:
North Outdoor 

joululahjavinkit-2023_kati-jukarainen

Parasta on matka kohti joulua

Täällä on käynnistetty jo isompi jouluvaihde. Lahjoja on sujahtanut pakettiin yksi jos toinenkin. Nautin tästä vaiheesta valtavasti. Olkkarissa on jo joulukuusi koristeltu. Valot tuikkivat. Kynttilät sytytetään joka ilta. Siinä on ihana samalla paketoida rauhakseen pari lahjaa illalla. Ja kuten aina, annan mielelläni lahjaksi pehmeitä paketteja.

kati-jukarainen-north-outdoor
joululahjavinkit-north-outdoor

Merinovillaa pakettiin

Olen viime talvet lahjonut lähipiiriä North Outdoorin merinovillatuotteilla. Otan mielelläni helpon reitin, koska haluan antaa lahjaksi jotain, mikä menee taatusti käyttöön. Merinolahjat on otettu ilolla vastaan. Tänäkin vuonna paketteihin sujahtaa käyttötavaraa, kuten merinosukkia, sormikkaita, lapasia ja pipoja. Puolisoa olen hemmotellut usein joko merinokerrastolla tai uusilla merinovillaisilla huppareilla ja housuilla. Myös merinovillapaidat ovat olleet erityisiä ja mieleisiä lahjoja. Jos koon arviointi on vaikeaa, päädyn yleensä merinovillaisiin asusteisiin.

joululahjaideat-pehmeät-paketit-100outdoor
joululahjat-100outdoot

Maailman ihanimmat villapaidat

Merinovillaiset villapaidat ovat ehdottomasti parasta mitä tiedän. Kuljen näissä itsekin ympäri vuoden. North Outdoorille on tullut tänä syksynä taas uusia ihania malleja, kuten kuvien raidallinen Kiilo sekä unelmapehmeä ja paksu Varpu. Jos etsit sellaista parempaa lahjaa, niin merinovillapaidalla ei voi mennä vikaan. Olen itse tosi herkkäihoinen ja olen iloinnut siitä, että merinovilla on niin pehmeää. Nämä villapaidat ovat myös tosi kevyitä.

kati-jukarainen-lahjavinkit
pehmeät-paketi-kati-jukarainen

Joulu 2023

Tänä jouluna olemme pitkästä aikaa kotona omalla porukalla. Myös perheen nuoriso toivoo välillä näitä oman kodin jouluja. Meillä ei ole mitään aikataulullista perinnettä. Sen sijaan jouluun kuuluu lahjojen vaihdon lisäksi aivan varmasti myös lautapelejä, joululeffoja, yhteistä aikaa ja ulkoilua. Parasta joulussa onkin mielestäni perhe, yhteinen aika, kiireettömyys, tuoksut, joulukuusen valot ja läsnäolo. Parasta on saada viettää joulua omien lasten kanssa. Se tuo juhlaan tietynlaista syvyyttä kiitollisuuden ja rakkauden muodossa. Koska meillä esikoinen lähestyy jo aikuisuutta, ovat nämä viimeiset lapsuuden kodin joulut erityisen spesiaaleja meille vanhemmille.

kati-jukarainen-joulu

Alekoodi - North Outdoor

Ilokseni sain taas teillekin jaettavaksi alekoodin North Outdoor -verkkokauppaan. Koodilla KATI15 saat 15% alennuksen North Outdoorin normaalihintaisista tuotteista 3.–10.12.2023 saakka. Koodi oli tosi suosittu viime vuonna. Kannattaa olla nopea muutenkin, suosituimmat värit ja tuotteet myyvät usein verkkokaupasta loppuun.

northoutdoor-joululahjaideat

Ihanaa joulun odotusta kaikille. Toivon onnen, kiitollisuuden ja toivon hetkiä kaikille ❤️


Älä kehitä stressiä joulunajasta,
usko kuin lapsi,
kaikki hoituu kyllä pukinpajasta.
Katso öiselle taivaalle,
ihaile tähtinauhaa
päästä sydämesi täyteen joulurauhaa!

Anne Koponen

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig