perjantai 2. lokakuuta 2015

SISÄÄNKÄYNTI KUKKIMAAN

Karuakin karumman sisäänkäyntimme ainoa ilo ovat kasvit. Yritän aina valita ruukut sopimaan ysäri-tiilitaloomme. Kulmikasta ja betonia tai keraamista. Tämän perustan sekaan kokeilen erilaisia ruukkuja. Tänä syksynä joukkoon pääsi yksi värikäskin. Kasvit ovat vihreän, hopean ja valkoisen sävyissä. Koristekaalia, valkoista kanervaa, hopeaputousta- ja -lankaa sekä lankaköynnöstä.


Mehikasvit istuvat kaikkiin istutuksiini ja lopulta ne voi laittaa takaisin kivikkoon. 'Othello' on intoutunut tekemään kesän aikana ruukussa monia pikku Othelloja. Ihan mahtavaa! Iso ja punainen mehitähti on suosikkini.


Keltainen ruukku on Elhon Green Basics-sarjaa. Vihreä lankaköynnös on siirretty siihen kesän ruukkuistutuksista ja se tuntuu kestävän pikkupakkaset oikein hyvin. Keltaiset haavan ja koivun lehdet ovat hauska pari ruukun kanssa.

Mikäs tuolla on haravoidessa. Huomaan jaksavani väkertää syysistutuksiakin ihan eri malliin, kun kelit suosivat. Näitä lisää!

SHARE:

11 kommenttia

 1. lankaköynnös ja keltainen ruukku ovat todella näyttävä pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin miten kummassa tuota keltaista ruukkua käytän, mutta se on osoittautunut tosi kivaksi vaikka minkä kanssa. Myös chili oli nätti siinä kesällä. Se on tosi iloisen värinen!

   Poista
 2. Hyvät valinnat sisäänkäyntiin. Istuvat niin sanotusti " kuin nenä päähän". Hopeaputous on suuri suosikkini ja sitä on nytkin ruukussani omassa porraspielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tuosta hopealangasta. Se on niin nätti yksinäänkin useamman kasvin ryhmässä. Toivoisin sen näköistä viherkasvia sisälle. Myös hopeaputous on osoittautunut tosi käyttökelpoiseksi. Se oli jo kesäkukkien ryhmässä, mistä nappasin sen uusiokäyttöön.

   Poista
 3. Upea tuo keltainen ruukku lankaköynnöksineen ja koristekaali sopii kaveriksi kanervalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaali + kanerva on niin kiva syksyllä! Ja luulen, että keltaisesta ruukustakin tuli jatkuva syyssuosikki.

   Poista
 4. Mehitähdet ovat ihania. Sopii hyvin tuohon ruukkuun ruosteen kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluan uskotella itselleni, että niitä voi tunkea minne vaan. Tuo ruosteinen puuruukku on kyllä omaankin makuun :)

   Poista
 5. Hyvin sinä osaat valikoida ruukut ja istutukset talon henkeen. Tosi kauniita ja yksilöllisiä.
  Juuri niin, tällaisia upeita aurinkopäiviä vain toinen toisensa perään ja ulkona viihtyy ihan huvikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että osaisin oppia tykkäämään melkein millaisesta talosta vain. Kasvit, ruukut ja rakenteet pitäisi pyrkiä aina valkkaamaan talon mukaan. Ei meidän talo mikään maailman kaunein ole. Pihalla sitä voi kummasti parantaa. Mutta omissa se silmissä se kiva, kun se on niin rakas. Ja koti.

   Poista
 6. Meinasin tulla kommentoimaan tänne, että tuossa keltaisessa ruukussa on tosi kivasti ysäriä ja että se sopii hyvin ruukkujoukkoosi, mutta sen oli tietysti ehtinyt tehdä jo moni muukin. Niinpä toteankin vaan, että ooh :)

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig