tiistai 6. lokakuuta 2015

VIHERKASVEILLA SISUSTAMASSA

 Viherkasvien lisääntyminen sisustamisessa on selvästi lisännyt valikoimia myymälöissä, mikä on mahtavaa! Nyt on mistä valita (muutakin kuin anopinkieli). Tällaiset sinertävänvihertävät kasvit ovat erityisesti mieleeni ja ne sopivat tummaan sisustukseemme. 


Viherpeukaloilta ostettu korkea villakko sai kasvaa kesän parvekkeella. Se on sopeutunut hyvin siirtoon sisälle. Ostin sen kaveriksi pienempiä kasveja Ikeasta. Siellä myydään  Himalayan Mix nimen alla erilaisia mehiruusukkeita sun muita. Pienempilehtisen kasvin nimeä en edes tiedä. Olen ostanut mixin kasveja ennenkin ja ne ovat kaikki tosi viehättäviä.

Elhon valkoiset Brussels Round ruukut ovat kuin tehty näille. Viherkasvien suosion myötä myös sisäkäyttöön kehitetyt ruukut vievät huomioni kaupoissa ihan eri lailla.Ja nyt menen istuttamaan maitokaktuksen, joka myös piti saada.
SHARE:

12 kommenttia

  1. No onpas hyvä valikoima viherkasveja! Mulla löytyy kaikki samat :) Se pienilehtinen on piilea: http://kukkalablog.blogspot.fi/2015/06/cooleri-taynna-ihanuutta.html. Ittekkin olen sitä hehkuttanut blogissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhahhaaaa....oikeesti?! Ei ihme, että tykkään sun kasveista. Meillä on liikuttavan sama maku näiden suhteen. Mä jo mietin, että piilea olisi tosi kiva jossain laakeassa astiassa, missä niitä olisi useampi. Ei vain ole vielä sopivaa ruukkua.

      Poista
  2. Ja mun piti heti mennä googlettamaan maitokaktus :) Ja sehän on just se kaktus, joka munkin pitäisi saada ;D Mistä mistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäkin törmäsin ihan vahingossa. Olin käymässä Kauppakeskus Granissa (Kauniaisissa) ja kävelin siellä kukkakaupan ohi. Siinä se maitokaktus odotti mua hyvissä voimissaan poistokorissa. Niitä oli siellä useita huimaan viiden euron hintaan. Ja olivat vielä tosi hyvän kokoisia. Ilmeisesti muut eivät olleet ymmärtäneet tämän hyvän päälle :D

      Poista
    2. No voi sun perhana, miten mä nyt tästä Kauniaisiin itteni siirrän!!? Teleportilla? :) No mutta vau, mä oisin varmaan ostanut sillä rahalla kaikki =D Hieno löytö!

      Poista
  3. Kauniita :) Olen itse kovin viehättynyt mehikasveihin ja tuo villakko on erityisen kaunis.

    VastaaPoista
  4. Kaunis asetelma ja niin ihanat kasvit! <3
    Talven yli jaksaa paremmin kun saa nauttia sisäkasveista ja hyysätä niitä.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tuo villakko! Mukavaa, kun löysit blogiini, näinpä päädyinkin vastavierailulle :) Kivan oloinen blogi sinulla, jatkampa tästä sen koluamista :)

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig