lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kotikirppiksen taikaa

Lauantai oli yhtä tohinaa aamusta iltaan. Vierasmökki oli taiottu edellisenä päivänä kotikirppikseksi odottamaan asiakkaita. Lasten ja aikuisten vaatteet oli koon mukaan siisteissä pinoissa ja henkareissa odottamassa hypistelijöitä. On aina yhtä ilahduttavaa, että siisti ja silitetty vaate jatkaa meiltä usein vielä seuraavaan kotiin. Myös siskoni myi tavaroitaan. Tämän rennommaksi ei kirppistely voi mennä.


Mökki täyttyi nauravista naisista ja lapsista, kun useampi ystävä ja tuttu kylältä tuli etsimään itselleen uusia aarteita. Moni jäi kiertämään vielä pihaa ostosten jälkeen.


Tapahtumaa odotti innolla myös tytär, joka oli taiteillut oman kahvio-kyltin ja hinnaston mökin perälle. Sieltä kelpasi myyydä raparperimehua, pullaa ja kahvia. Hienosti sujui vaihtorahoineen kaikkineen. 


Meidän komeron saranat kiittivät, kun useampi pussillinen vaatetta ja kenkiä matkasi uuteen kotiin. Erityisesti lasten vaatteita oli kertynyt valtavasti jo parissa vuodessa. 


Tämän päivän vietän leppoisasti puutarhassa. Mitään kovin tavoitteellista en yritä saada aikaiseksi. Hyvä mieli ja kasteltu keittiöpuutarha ovat riittävästi. 

Rentoa sunnuntaita!

SHARE:

11 kommenttia

 1. Kannatan kotikirppiksiä. Tavaroiden roudaamisessa on mieletön homma, jos vie tavalliselle kirppikselle. Ei niin, että kotikirppikseltäkään puuhaa puuttuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siinä hommaa. Mutta tauoilla sai loikoilla sohvalla ja syödä rauhassa omassa pöydässä. Lisäksi lapsilla oli kivempaa kotikirppiksellä mikä oli iso juttu :)

   Poista
 2. Kivaa että on kauppa käynyt. Meillä jo pian perinteeksi tullut pihakirppis avattiin pari viikkoa sitten ja on auki koko kesän aina kun vapaat ja kelit sallii. Onneks meitä on mukana 8 perhettä niin ei tarvitse yhden hoitaa koko juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Te olette hoitaneet hommat tosi professionaalisti :D

   Poista
 3. Kirppikset sitten on kivoja. Täällä Saksassa missä asun ei ole kotikirppiksiä niinkään, mutta kesäisin ulkosalla ja sitten tyypillisiä yökirppiksiä isoissa halleissa. Suurimmissa kaupungeissa erilaista tarjontaa, minä asun "maalla" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minäkin haluan yökirppikselle. Myös Saksa houkuttaisi kaupunkilomapaikkana. En ole kertaakaan siellä käynyt.

   Poista
 4. Kotikirppikset voittavat normikirppikset, niissä on ihan eri tunnelma ja on kiva nähdä kuka tavaroita on myymässä. Ne ovat myös sosiaalinen tapahtuma, jossa on mukava jutustella ihmisten kanssa.

  VastaaPoista
 5. Pihakirppikset on mukavia tapahtumia, tekee hyviä löytöjä jos on ostajana ja myyjänä taas pääsee näppärästi eroon turhasta tavarasta.

  VastaaPoista
 6. Ihanasti kukkii sun keijunkukat. Meillä talvi vei nekin.

  VastaaPoista
 7. Hieno juttuja nuo kirppikset!

  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 8. Mukavan kuuloista kotikirppistelyä, ja hyöty on molemminpuolinen :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig