torstai 30. marraskuuta 2017

Korukoristeet jouluksi

Uudet joulukoristeet syntyivät tällä kertaa korutarvikkeista. Olen bongannut samankaltaisia valmiita koristeita myynnissä parissa pikkuliikkeessä. Halusin kuitenkin kokeilla tehdä niitä itse. Yhteistä koristeille on tähden muoto ja helmen valkoisen sekä hopean väritys. Mikä parasta näitä voi tehdä vaikka minkälaisia ja silti ne sopivat yhteen.


Innostun joka vuosi askartelemaan ainakin paria sorttia uusia joulukoristeita. En malttanut odottaa joulukuun puolelle, kun tarvikkeet polttelivat askartelukaapissa. Olen nähnyt ideoita ja malleja korukoristeisiin askarteluliikkeissä ja messuilla. Ostin omat tarvikkeeni käsityömessuilta Helsingistä. Mukana tuli valmiit pohjat joihin pujotella helmiä, itse helmet, rautalankaa koukuiksi ja ohjeita erilaisiin koristeisiin. 


Koristeiden teko on harvinaisen helppoa siihen nähden miten kaunis lopputulos on. Näihin kyllä jää koukkuun hyvin helposti sillä variaatioiden määrä on loputon. 


Ihanaa joulun odotusta!

SHARE:

21 kommenttia

 1. Onpa kauniita koristeita! Näyttää niin helpolta toteuttaa että on ihan pakko kokeilla. Tuohan on ihana lahjaidea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tällaisista askarteluista aikuiseen makuun :D Näitä tosiaan voisi antaa lahjaksi.

   Poista
 2. Nää on tosi kauniita <3 Mie joskus piheyksissäni aloin näitä tekemään ilman noita valmiita pohjia... Olivat vinkkaria joka suuntaan, niin innostus jäi syntymättä. Jatkossa suosisin juuri noita valmiita, niin saa keskittyä vaan helmien pujotteluun ja järjestelyyn <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös joskus vähän kokeillut ja räpeltänyt. Vähänkö olin onnessani näistä valmiista pohjista. Ihan aina ei kannata lähteä atomeista saakka, vaikka olisi kuinka DIY henkeen ja vereen :D

   Poista
 3. Aivan ihanat! Ja parasta noissa on se, että tuskin menettävät loistoaan edes muutamassa vuodessa, kuten usein käy monille itse askarrelluille. Kiitos jälleen kerran kivasta vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mäkin vähän koen. Saatan olla tosi innoissani jostain askartelusta ja parin vuoden päästä mietin, että mitä ihmettä kelasin :D Mä luulen, että nämä ovat sellaiset melko ikuiset :)

   Poista
  2. Vinkistäsi innostuneena olen ravannut kaupasta toiseen etsimässä helmiä. Jokin aika sitten korutarvikkeita oli joka kylän marketeissakin, mutta nyt ne ovat kiven alla. Jopa Sinellin myymälässä oli surkea valikoima, joten seuraavaksi netin syövereihin.

   Poista
  3. Siis puuhelmiä olisi ollut, mutta ei niitäkään valkoisina...

   Poista
 4. Hianoja! Tein kans nuata pari vuatta sitte. Ostin tarvikkehet Seinäjoen käsityämessuulta ja totta, niiren tekemisehen jää koukkuhun. Non siitäki mukavia, että ne toimiivat ns. pikkulahajoona, purkkikukkien ja asetelmien koristehina tai vaikka joulukorttina kartonkihin kiinnitettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi harmittamaan etten ostanut enempää. Käsityömessuilta tekee kyllä ihan parhaita löytöjä.

   Poista
 5. Oi, tosi kauniita!
  Noita voisi käyttää koko talven koristeina ja vaikka missä. Ihastuttavat lumitähdet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään juuri siitä syystä usein valkoisista koristeista. Jätän usein osan vielä joulun jälkeen johonkin roikkumaan :)

   Poista
 6. Tulipa kauniita! Minulle kävi muutama vuosi samoin kuin maatiaskanasen blogissa, että päätin tehdä itse kaikki rautalankatähdet ja varsin vänkkyröitä niistä tuli... helmistä tulee kaunis kimallus tähtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä jo jatkojalostanut ajatusta mielessäni. Olisi ihana saada tälläisia myös kranssin muodossa. En tosin tiedä miten vinkuroita ne olisivat.

   Poista
 7. Oi ihanuuksia! Soodapiparikoristeita kokeilin jo, täytyy varmaan noitakin väkertää.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig