maanantai 16. syyskuuta 2019

Ajatuksia syksystä

Kerroin instagramin puolella kärsiväni väsymyksestä, joka alkaa aina syksyn saapuessa. Sain postaukseen monta kommenttia ja moni koki tutuksi saman väsymyksen. Osalla se alkaa jo syyskuussa, kun taas monille pimeä marraskuu on vuoden pahin aika.  


Harhautan itseäni keskittymällä kivoihin juttuihin. Kerään kimppuja, koska syyskesä on siihen parasta aikaa. Käyn metsässä taas useammin, koska kostea ja sumuinen metsä tuoksuu hyvältä. Ulkoilu on päiväunien lisäksi paras keino virkistäytyä. 


Osa teistä on ehkä huomannut blogin hidastuneen tahdin. Ensimmäistä kertaa blogihistoriani aikana en ottanut siitä paineita. Poikkeuksellisen työläs kesä vei kaikki mehut, ja mietin, että mitä sitä tyhjästä tiristämään. Nyt pohdin sitä, mikä olisi jatkossa sopiva tahti. Puhelimen jatkuva kilkatus loppui kuin seinään, kun iso projekti päättyi. Nyt on taas tilaa ajatella ja keskittyä muuhunkin.


Olen hiljalleen järjestänyt töitä ja tarttunut kiireisiinpiin. Tästä se taas lähtee. Syksy ja erilainen tahti niin töiden kuin lasten harrastusten suhteen. Esikoinen aloitti yläasteen, mikä sekin tapahtui kuin huomaamatta. On tässä taas sulattelemista. Puhaltelen, ja ajattelen, että kaikki järjestyy. On ihana keskittyä taas enemmän kotiin ja tehdä kotona töitä. Olen aina nauttinut siitä.


Tällaisia ajatuksia syksyn kynnyksellä. Ihanaa viikon jatkoa!


SHARE:

3 kommenttia

 1. Tuttuja ajatuksia, vaikka oma kesäni ei ollutkaan ihan niin kiireinen kuin sinun.
  Syksy tuo taas uusia juttuja ja ihanaa kotiin keskittymistä.
  Onpa kaunis kimppu ja kuvat!
  Metsässä ja puutarhassa mieli latautuu. Kaikkialla on niin kaunista, kun vaan muistaa pysähtyä katsomaan.
  Ihania syyspäiviä ja metsäretkiä!

  VastaaPoista
 2. Työn ja puutarha-aherruksen välissäkin on hyvä kuunnella itseään ja ottaa kevyemmin.
  Leppoisia syyspäiviä ja paljon kauniita kimppuja!

  VastaaPoista
 3. Beautiful bouquet with autumnflowers.
  Jannicke

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig